Smink & Makeup

Mit érdemes vinni a nyaralásra - neszeszer tipp a Niveától

2014. július 14. Katushka

Már mindenkinek biztos megvan a rutinja, hogy miket visz magával egy-egy nyaralás alkalmával, de ilyenkor tuti hogy valamit mindig otthon hagyunk, pl a fésűnket :D Most a Nivea egy praktikus összeállítást csinált, amibe a fontosabb neszeszercuccok megtalálhatóak, így legalább ezek nem fognak sok helyet foglalni a táskában és megúszunk egy lecseszést a párunktól. Ezek után már csak azt kell majd hallgatni, hogy mi a bánatnak viszünk egy hétre 8 pár cipőt :D

nivea2.jpg

NIVEA BB - Bőrszépítő Hidratáló Arckrém

A könnyű smink természetesen a nyaralás során sem maradhat el. Városnézéshez, romantikus vacsorához, vagy éjszakai kiruccanáshoz is tökéletes lehet. Ez a BB krém több termék hatásár egyesíti: friss, egységes arcszínt kölcsönöz, elfedi az apró bőrhibákat, de a hatás mégsem lesz vaskos, vagy maszkszerű. Mindeközben a könnyű krém csodásan hidratál, és 10 -es faktorszámú UV szűrővel segít megvédeni a bőrt a nap káros sugaraival szemben. Az ásványi anyagokat, B5 provitamint és egy leheletnyi alapozót tartalmazó BB krém minden bőrtípusra alkalmazható.

NIVEA BB Bőrszépítő Hidratáló Arckrém Világos Bőrre 50 ml 2149Ft.jpg

Frissítő Arctisztító Kendő

A strandon, napozás előtt, illetve a nap végén nem árt megszabadulni a sminkmaradványoktól. A NIVEA Frissítő Arctisztító Kendő egy lépésben alaposan és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és akár a vízálló szempillaspirált is. De nem csupán ezért praktikus: több terméket ki tudsz vele váltani, így nem kell külön tonikot, sminklemosót, vattát vagy arclemosót tenned a neszesszerbe, és abban is biztos lehetsz, hogy véletlenül sem fog kifolyni a táskádban. Könnyű és praktikus, ráadásul az E vitamint és Hydra IQ-t tartalmazó formula nem csak tisztít, hanem segít megőrizni a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát is.

NIVEA Aqua Effect Frissítő Arctisztító Kendő 25 db 1309Ft.jpg

Toddies Törlőkendő

Most már erre is gondolnom kell :), de az a jó, hogy ezeket a kendőket nem csak a babákon lehet használni, hanem magunkon is. A NIVEA Toddies Törlőkendő kényelmesen használható, a teljes bőrfelület tisztítására alkalmas, amolyan "hüsikendő" gyanánt, és használat után akár a wc-be is nyugodtan bedobható, hiszen biológiailag lebomlik.

Toddies Törlőkendő 60 db 889Ft.jpg

Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray

A nyaralás kapcsán az első gondolataink egyike, milyen csodás lesz heverészni, pihenni a napon, tengerparton. A napozókrémek óriási kínálatából érdemes olyat választani, ami a teljes család számára megfelelő védelmet biztosít, így elég egy flakonnal bedobni a strandtáskába. A Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray könnyű, áttetsző formulája gyorsan felszívódik, hűsít és nem hagy ragacsos nyomot a bőrön, ezért a nagyobbacska gyerekek, vagy a párunk is szívesen fogja venni, ha a pumpás alkalmatossággal óvjuk bőrüket a nap káros hatásaival szemben. Vízálló, FF20, FF30 és FF50 faktorszám változatokban kapható, így az úti célnak, vagy bőrünk adottságainak megfelelően választhatjuk ki a leginkább megfelelő terméket.

NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Spray FF30 200ml 4499Ft.jpg

Gyermek Zseb-Naptej

A legkisebbeknek speciális készítményekre van szükségük, hiszen az ő bőrük még nem olyan fejlett, mint a nagy tesóké, vagy éppen a miénk. A termék  kimondottan számukra lett kifejlesztve, ráadásul a legkisebb táskában, vagy a zsebünkben is elfér, így mindig kéznél van, és bármikor megismételhetjük a krémezést, amikor szükségesnek ítéljük. Az ultrakönnyű és ragadásmentes formula néhány mozdulattal felvihető és hamar beszívódik. FF50-es faktorszámban kapható, vízálló termék, de fürdőzés után újra be kell kenni a napsugárzásnak kitett bőrfelületet, hogy a kezdeti védelmi szintet továbbra is fenntarthassuk.

NIVEA Sun Gyermek Zseb-naptej FF 50 50ml 1399Ft_.jpg
Napozás Utáni Zuhanyzás Közbeni Frissítő Testápoló

A különleges összetevői gyorsan felszívódnak a nedves bőrbe, leöblítése után, a zuhanyból kilépve pedig nincs szükség további napozás utáni hidratáló termék használatára. A gyors zuhany után azonnal öltözködhetsz, így egyetlen perc sem megy kárba a nyaralás során: kezdődhet a következő program!

NIVEA Napozás Utáni Zuhanyzás Közbeni Frissítő Testápoló 250ml 2199Ft.jpg

Powder Touch

A kaolin púdert tartalmazó Powder Touch izzadásgátló formulája rendkívül hatékony, ezért bízhatsz benne még a legmelegebb városnézős napokon is. Ha a stift kiszerelést választod, abban is biztos lehetsz, hogy nem nehezíti el a táskád. Gyorsan szárad, a bőr tapintása pedig puhává, és simává válik, ráadásul akár 48 órán keresztül is megbízhatóan véd az izzadás ellen. Különleges, púderes illat pedig biztosan elvarázsol!

NIVEA Powder Touch izzadásgátló stift 40ml 829Ft.jpg

Labello Sun Protect, Hydro Care

Amikor utazásra készülünk nem az ajakápoló lesz az első, ami eszünkbe jut a csomagolás közben. Mégis fontos gondolnunk ezekre a hasznos apróságokra is, hiszen az ajkaknak is fokozott hidratálásra és napvédelemre van szüksége a nyaralás ideje alatt. A Labello Sun Protect magas fényvédő tartalommal óvja az ajkakat a leégéstől, a Hydro Care pedig lágyan hidratálja, hogy csókolnivalóan frissek és vonzóak maradjanak.

Labello Hydro Care 799Ft.jpgLabello Sun Protect 799Ft.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása