Smink & Makeup

NUXE - Hamarosan új márkát köszönthetünk kis hazánkban

2014. július 15. Katushka

Korábban nem ismertem a márkát, így nagyon kíváncsi voltam, hogy miket fognak majd elmondani a sajtótájékoztatón. Amit mindenképp érdemes tudni a márkáról, hogy ez egy francia brand, mely a szenvedélyre és a növényekre épül.  Aliza Jabés, a növények csodálatos erejében való hitétől inspirálva, illetve kutató gyógyszerész édesapja által kapott meggyőződésétől vezérelve, mely szerint a legjelentősebb terápiás felfedezések forrása a növényvilág, elhatározta, hogy létrehoz egy természetes alapanyagokból készült kozmetikai márkát. Szintén jó tudni, hogy még nem kapni itthon a termékeket, majd csak ősztől számíthatunk rájuk és nem is mindenhol fogjuk tudni őket megvásárolni. Ez a márka is, hasonlóan, mint a  Vichy, Bioderma, La Roche Posay, kizárólag gyógyszertárakban lesz majd elérhető. 

nuxe-logo.jpg

Az első siker a  Huile Prodigieuse olaj volt. 1991-ben, a fi atal vállalkozó, Aliza Jabés éppen első fi ával volt várandós, amikor megalkotta az Huile Prodigieuse® olajat, a NUXE első termékét… és egyúttal első sikerét.  Ez volt az első többfunkciós bőrápoló készítmény, amely mindenféle bőrápolási igényt kielégített: ez az olaj egy lépésben táplálja, helyreállítja és puhítja az arcbőrt, a testet és a hajat. Ez a természetes hatóanyagokat tartalmazó (97,8%- ban), száraz olaj olyan egyedülálló illattal rendelkezik, amelyben az érzéki kókusz, vanília és pézsma könnyed, nyári illatfelhőt von viselője köré. 

nuxe-huile.jpg

Filozófia

A NUXE filozófiájának középpontjában a növények állnak.  A kék lótuszvirág, a mályva, a kalendula, a mimóza, a jázmin és egyéb növények értékes magjai. 

Innováció

A NUXE saját kutató-fejlesztő laboratóriummal dolgozik. Jelenleg 45 bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló szabadalommal rendelkezik, ebből 10-et a Nuxellence Jeunesse® mondhat magáénak, amely egy forradalmian új, a fi atalság és a ragyogás fokozására szolgáló anti-aging bőrápolási termék.

1395716547_NUXE.jpg

Érzékszervekre gyakorolt hatás

A NUXE nagy hangsúlyt fektet a termékek élvezetes használatára, az elbűvölő textúrákra, a kellemes illatokra és a varázslatos nevekre. Annak érdekében, hogy a termékek aktív hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásukat, a termékeket rendszeresen kell használni. A termékek élvezetes használata ezért létfontosságú.

A termékek természetes eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaznak, viszont mentes az ásványi olajoktól és állati eredetű összetevőktől, és persze parabén mentes. A NUXE arcápolói nem komedogének (nem okoznak mitesszereket). Az optimális biztonság és hatékonyság bizonyítása érdekében a teszteket a francia Kutatási Minisztérium által ellenőrzött független laboratóriumban végzik el. A környezet védelmének érdekében a NUXE előnyben részesíti az újrahasznosítható anyagok használatát. 

Hamarosan az összes termékkel részletesebben is megismerkedhettek majd ha rendszeresen olvastok minket! 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása