Smink & Makeup

Különleges krém és rendkívüli arcolaj a L'Oreal Paris-tól: Nutri Gold újdonságok

2014. szeptember 14. spacegirl

Az új megatrend a szépségápolásban az olaj. A L’Oreal Paris megalkotta az új Nutri Gold "különleges krémet" és "rendkívüli arcolajat", melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért.

loreal_nutri_gold_krem.jpg

 

A Nutri-Gold Különleges krémben levendula és rozmaring esszenciális olaj egyesül a bőrnyugtató hatásáról ismert fehér jázminnal. Könnyű krém olaj mikro-gyöngyökkel gazdagítva, gyengéden olvad el a bőrön anélkül, hogy zsíros vagy ragadós érzetet hagyna, és hosszantartó kényelemérzetet ad. Az ígért eredmények: használata után a bőr felébred, intenzíven táplált és ragyogónak tűnik azonnal. Néhány napos használat után a bőr feltöltődik, a fáradság vonalai halványulnak, a bőr tónusa ragyogóbbnak látszik.

loreal_nutri_gold_arcolaj.jpg

 

A Nutri-Gold Rendkívüli arcolaj intenzíven táplálja a bőrt 8 esszenciális olaj segítségével (levendula, rózsa, rozmaring, kamilla, majoranna, muskátli, narancs, angol levendula). Érzéki aromával hidratál és táplál, hogy ragyogást adjon a bőrnek és visszaadja rugalmasságát. Különleges textúrája nem zsíros és nem ragad, ezáltal használata még több lehetőséget rejt magában. Olyan különleges esszencia, mely bármely bőrtípus és korcsoport számára ideális. Az ígért eredmények: a bőr azonnal táplált és hidratáltnak tűnik, kényelemérzete nő és ragyogóbb. Néhány napos használat után bőr tónusosabb, élettel telin ragyog.

A termékek ajánlott fogyasztói ára:

  • Nutri-Gold különleges krém: 3 499 Ft
  • Nutri-Gold- rendkívüli arcolaj: 3 499 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása