Smink & Makeup

Jó minőség elérhető áron: Ziaja kozmetikumok

2014. november 08. spacegirl

Orange-line.jpg

Egyre több olyan márka vásárolható meg itthon, ami elérhető áron kínál jó minőséget. Ilyen a már 25 éves múltra visszatekintő Ziaja is, amelynek termékei gyógyszerészeti szaktudás alapján, a természetből válogatott alapanyagokból készülnek.

Az arcápolási termékek szortimentjébe ajakápoló, arckrém, arcradír, arctisztító, arctisztító tej, enzimes peeling, sminklemosó, micellás víz, szemkrém és tonik tartozik. A testápolási szerek széles skáláját vonultatja fel kézkrém, testápoló, testápoló balzsam, testápoló vaj, tusfürdő, tusfürdő bőrradír formájában. A teljes Ziaja szortiment sampon, hajbalzsam, pakolás, intim higiéniás mosakodó gél, és masszázs olaj termékekkel egészül ki.

A Ziaja fő termékcsaládjai:

Olivaolaj: A Ziaja márka legelsőként kifejlesztett termékcsaládja, mely azóta is az egyik legkedveltebb alsorozat. A száraz és normál bőrre ajánlott szortiment korra és nemre való tekintet nélkül az egész család számára nyújt gondoskodó ápolást. Intenzíven hidratáló, lágyító és puhító tulajdonságokkal rendelkeznek a termékek, melyeknek fő összetevője az oliva olaj. Ez az olaj igen gazdag E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban, lassan szívódik fel a bőrbe, ezáltal a hatása hosszabb ideig tart.

Kakaóvaj: A normál és száraz bőr mindennapi ápolására nyújt megoldást. A termékek fő összetevője nem meglepően a kakaóvaj, mely természetes anti-oxidánsokat tartalmaz, aminek köszönhetően a termékek tartósítószer nélkül akár 5 évig is megtartják a minőségüket.

Kókusz: A finom kókuszos illatú termékek ápolják és regenerálják a száraz és normál bőrt. Hatékonyan hidratálnak és gátolják a felhám kiszáradását. Rendkívül kíméletesek, a bőrt simává, rugalmassá és puhává teszik.

Kecsketej: Kifejezetten a száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott, a 25 év feletti hölgyek, urak számára egyaránt. A termékek fő alkotó eleme a kecsketej protein. Ezen kívül növényi zsírokat és szénhidrátokat, A és C-vitamint, valamint kalciumot tartalmaz. Javítja a bőr szerkezetét és kisimítja a ráncokat. Növeli a bőr rugalmasságát, védi a bőrt a káros szabad gyököktől, és késlelteti a bőr öregedését.

Narancsvaj: Mindegyik termék nagyon kellemes, narancsos illatú és minden bőrtípushoz alkalmazható. A termékek fő összetevüje a narancsvaj, melyet a narancshéjból nyernek ki. Gazdag bio-flavonoidokban, simító és feszesítő hatású. Csillapítja az irritációt és semlegesíti a bőr öregedésért felelős szabad gyököket.

A Ziaja termékek hipermarketekben és drogériákban, illetve a ziajashop.hu oldalon vásárolhatók meg.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása