Smink & Makeup

Új generációs arckrém az arcbőr öregedése ellen a Vichytől: Liftactiv Supreme

2014. november 11. spacegirl

Vichy Liftactiv Supreme arc.jpg

A Liftactiv Supreme az első ránctalanító és bőrfeszesítő arckrém a Vichytől a "napközbeni bőröregedés" ellen, a ráncok folyamatos korrekciójáért és a bőr feszességéért. Az aktív hatóanyagok kombinációjának és az új „Day Proof“ technológiának köszönhetően folyamatosan küzd a bőröregedés jelei ellen, már a kialakulásuk pillanatában, méghozzá három szinten:

  1. Azonnal - 3D optikai korrekció. A „blur hatás“, azaz a bőrhibák korrigálására ható összetevők, a mattító púderek és a Liquid Light ragyogást adó mikro-részecskék kombinációja azonnal simábbnak mutatja és ragyogóvá teszi az arcbőrt.
  2. Reggeltől estig - „Day Proof“ technológia, adenozin + koffein. Az adenozin simítja az arcbőrt és megelőzően hat a ráncok kialakulása ellen az egész nap folyamán. A koffein pedig küzd a fáradtság jelei és az arcbőr üdeségének elvesztése ellen, mintegy energiával töltve fel a bőrt. 
  3. Hosszú távon - rhamnose + neohesperidin. Az 5% rhamnose és a neohesperidin hatóanyag párosa hatékonyan fokozza a ráncok korrekcióját, az arcbőr feszességét és hozzájárul a hosszantartó ránctalanító-bőrfeszesító hatáshoz.

A krém azt ígéri, hogy a nap végén az arcbőr kisimultabbnak, ragyogóbbnak, kevésbé fáradtnak és üdének tűnik. Már 1 hónap után a hosszan tartó ránctalanító-feszesítő hatásnak köszönhetően a ráncok megjelenése csökken, az arcbőr feszesebbnek tűnik. 

Vichy Liftactiv Supreme.jpg

2 nappali arckrém közül választhatunk:

  1. Normál és kombinált bőrre: Ez a lágy krém textúra ideálisan alkalmazkodik az arcbőrhöz, üde érzést és komfortérzetet ad.
  2. Száraz bőrre: Olaj és viasz alapú összetevők kombinációját tartalmazza a ráncok kisimításáért. A gazdag textúra a karitévajnak (shea vaj) és a sárgabarackmag-olajnak köszönhetően tápláló és gyorsan felszívódik.

Az arckrémek luxus hatású, tükröződő fedelű tégelyben kaphatók a partnerpatikákban, ajánlott fogyasztói áruk 7.999 Ft (50 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása