Smink & Makeup

Makacskodik a szemfestéked? - Nivea Double Effect kettős hatású szemfestéklemosó TESZT

2014. december 15. spacegirl

nivea_ketfazisu.jpg

Szemfesték lemosáshoz általában a Lancome Bi-Facil kétfázisú lemosóját szoktam használni, aminek van egy igencsak nagy hátránya: az ára. Ezt a szörnyű problémát egy beszélgetés során megemlítettem Áginak, a Beiersdorf pr-esének, aki azonnal küldött nekem egy példányt a Nivea Double Effect kettős hatású szemfestéklemosóból, hogy tegyek vele egy próbát.

Hivatalos leírása szerint ez a termék kifejezetten a szemkörnyéki érzékeny terület lemosására lett kifejlesztve. Azt ígéri, hogy tökéletesen eltávolítja még az extra vízálló szemfestéket, szempillaspirált és a tartós rúzst is anélkül, hogy zsíros nyomot hagyna a bőrön. A búzavirág-kivonatot tartalmazó kétfázisú formula gyengéden ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét és a szempillákat. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt, kontaktlencsét viselők számára is alkalmas. Úgy kell használni, hogy alaposan felrázzuk, majd vattakorongra öntve óvatosan áttöröljük a szemek környékét belülről kifele haladva.

Be kell vallanom, hogy nem fűztem hozzá különösebben nagy reményeket, mert a Nivea termékei általában a megfelelő kategóriába tartoznak nálam, teszik a dolgukat, de semmi extrát nem hoznak. Ezzel a termékkel viszont kifejezetten elégedett vagyok, egészen jó alternatívája a méregdrága Bi-Facilnak. Könnyen, dörzsölés nélkül távolítja el a szemsminket, és nem irritálja, nem csípi a szemet. Azt nem állítanám, hogy nem hagy maga után egy kis olajat, de nekem elegendő azt egy száraz vattakoronggal áttörölni. A két fázis egyébként elég gyorsan újra szétválik, ezért felrázás után azonnal érdemes használni. Tetszik, hogy kék a színe, így jobban látom a vattakorongon, hogy mennyit tettem belőle. 

Az ára 1.500 Ft körül van, így az ár/érték aránya nagyon jó, abszolút megéri! Nekem bevált, így azt gondolom, érdemes vele egy próbát tenni.

A terméket a Beiersdorftól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása