Smink & Makeup

Nyerd meg az egyik tavaszi Clarins újdonságot!

2015. február 09. Katushka

Gondolom már mindenki realizálta, hogy február van, délután 3/4 5-kor is még világos van, így jöhetnek a tavaszi sminkcuccok! :) A Clarins tavaszi Garden Escape kollekcióját természetesen a frissesség, a természetesség és a pasztell színek jellemzik.

blogger-image--1527255340.jpg

Ami viszont új, hogy megtalálható benne az úgynevezett ajak olaj, melynek a középpontjában a mogyoró áll, de fontos összetevője még a mirabell és az organikus jojoba olaj is. Az alaptermék egy mézes ajak olaj, mely színében és illatában is a mézet idézi, viszont most tavasszal elérhető lesz Raspberry árnyalat is, gondolom nem kell mondanom, hogy milyen tulajdonságokkal :) 

Most 3 szerencsés játékos nyerhet 1-1 sminkterméket a tavaszi kollekcióból, illetve egy-egy 4 db-os férfi mintacsomagot, amennyiben helyesen válaszol az alábbiakban feltett kérdésre. A helyes válaszhoz itt találtok egy kis segítséget ;)

Meddig tart a nyereményjáték?

A játék most indul és 2015. 02. 15. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a nyertesnek a forgalmazó, akiket emailben fogunk értesíteni február 17-ig. A nyertes február 19-ig jelentkezhet emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. A játékosok nevét és email címét a játékot szervező Interlog Kft. megkapja. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása