Smink & Makeup

Teszt: SpaRitual Handprint hidratáló kézkrém

2015. február 23. spacegirl

spa_ritual_hand_salve.jpg

Az utóbbi egy hónapban arra lettem figyelmes, hogy ha száraznak érzem a kezemet, akkor egy kézkrém után nyúlok, ami nem más, mint a SpaRitual Handprint hidratáló kézkréme.

A SpaRitual márka korábban luxus szalonokban, hotelekben és szépség centrumokban volt elérhető. A legjobb minőségű, legbiztonságosabb termékeket kínálja, hogy a kezeid egészségesek legyenek és a körmeid divatos színekben ragyogjanak. A termékek vegán összetevőkből - köztük igazoltan bio és fair trade növényi alapanyagokból - készülnek, mentesek a parabénektől és a kőolajszármazékoktól. A biztonságos összetevők, a környezetbarát formulák, a környezettudatosság és az állatkisérletek elutasítása fontos pillérei a márkának. A SpaRitual a fenntarthatóság mozgalmának élvonalában volt és van a mai napig.

Handprint hidratáló kézkrém igényes papír dobozban és tubusos kiszerelésben érkezik. Már a megjelenése is azt sugallja, hogy egy igényes, jó minőségű termékről van szó. Arról már nem is beszélve, hogy méreténél fogva könnyen befér még a kisebb táskákba is.

Azt ígéri, hogy puhítja, táplálja, revitalizálja, és védi a száraz bőrt a kezeken. Fair trade kereskedelemből származó bio shea vaj, aloé ferox, marula olaj, griffóniai mag és mézcserje kivonat segíti a bőr regenerálódását, hidratáltságát, egyben egy lélegző védőpajzsot képezve a száraz kezeken.

Gazdag textúrájú, de egyáltalán nem zsíros vagy ragacsos kézkrémről van szó, ami nagyon finom illatú és pillanatok alatt beszívódik. Még a hidegebb időben is elég volt napi egy-két alkalommal használni ahhoz, hogy puhának és hidratáltnak érezzem a kezeimet. Tényleg olyan, mintha könnyű, de mégis hatékony "védőpajzsot" képezne, ami véd a hideg ellen és kézmosással sem tűnik el.

A Handprint hidratáló kézkrém (50 ml) a SpaRitual webáruházában vásárolható meg (ITT), és bár az ára eléggé borsos (6.266 Ft), a minősége nagyon jó és remek összetételének köszönhetően csak keveset kell használni belőle.

A terméket a SpaRitualtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása