Smink & Makeup

BB és CC krémek a La Roche-Posay-től nyárra

2015. május 29. spacegirl

Mindössze két betű, mégis megannyi előny jár a BB és CC krémek használatával, hiszen egyetlen arcápolóban ötvözik a nappali krémek jótékony tulajdonságait a különleges pigmentek korrekciós hatásával. A La Roche-Posay háromféle krémet kínál, különböző mértékű fényvédelemmel és előnyökkel.

la_roche_collage.jpg

ANTHELIOS XL SPF 50+ SZÍNEZETT BB NAPVÉDŐ KRÉM

Az ANTHELIOS napozócsalád legújabb tagja, az ANTHELIOS BB krém új irányt mutat az érzékeny bőrűek napozási és sminkelési szokásainak összehangolásához. Egyszerre egységesíti, hidratálja az arcbőrt és nagyon magas védelmet nyújt az UV-sugarak ellen. Hatóanyagokban gazdag, olajmentes textúrája optimális UVB SPF50+ és megerősített UVA védelmet nyújt az intenzív napsugárzás ellen (magasabb UVA-védelem, mint az EU-s előírás). Szabadalmaztatott Mexoplex fotostabil fényszűrőrendszerrel. Érzékeny bőrűek számára. Napallergiára hajlamos bőrre is ajánlott. Egy univerzális árnyalatban. Parabénmentes. Nem komedogén. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Vízálló. Ajánlott fogy. ár: 4.899 Ft (50 ml)

HYDREANE BB KRÉM

Az egyenletes és ragyogó arcszín hatásért. Kiváló sminkalap. Lágy és nem zsíros textúrája hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Az ásványi pigmentek beleolvadnak az arcbőrbe és egységesítik az arcszínt. SPF 20: Védelmet nyújt az UVB-sugarak ellen. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Medium és Light árnyalatban kapható. Érzékeny bőrűek számára kifejezetten ajánlott. Ajánlott fogy. ár: 4.799 Ft (40 ml)

ROSALIAC CC KRÉM

Bőrpír ellen - kiváltja a nappali krémek és alapozók használatát. Teljes körű korrekciót nyújt az érzékeny arcbőr számára a bőrpír okától, gyakoriságától és intenzitásától függetlenül. Egy univerzális árnyalatban, amely természetesen beleolvad a világos és közepes árnyalatú arcbőrbe, azonnal elfedi és korrigálja a bőrpírt. Kellemes textúrája könnyedén szétterül az arcbőrön és nem hagy csíkokat maga után. SPF 30 fényvédelemmel az UVB-sugarak ellen. Természetes Ambophenol kivonattal gazdagított textúrája segít semlegesíteni a bőrpírt. Minden típusú érzékeny, bőrpírre hajlamos, akár rozáceás arcbőrre is. Ajánlott fogy. ár: 5.399 Ft (50 ml)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása