Smink & Makeup

Újdonság a Vichy-től: IDÉAL SOLEIL Hidratáló Napvédő Tej SPF 20

2015. május 28. spacegirl

ideal_soleil_napvedo_tej_arcra_es_testre_spf20_300ml.jpgA családi vakáció megszervezése során gyakran nem jut elég idő és figyelem a megfelelő napozókrém kiválasztására. Az ideális napvédő azonban majdnem olyan fontos, mint egy utasbiztosítási szerződés. A Vichy IDÉAL SOLEIL 300 ml-es kiszerelésű napvédői családok számára kínálnak univerzális, megbízható és egyben praktikus megoldást az UV-sugarak elleni védelemben.

A Vichy Mexoryl (fotostabil, széles spektrumú UVA és UVB) szűrőrendszerrel látta el naptejeit, hogy hatékonyan vegyék fel a küzdelmet az UV-sugarak káros hatásai ellen. Hialuronsavban gazdag, nem zsíros textúrája biztosítja a könnyű alkalmazást. Vichy termálvízzel dúsított összetétele nyugtatja, regenerálja a bőrt. Friss állaga élménnyé teszi a használatot. Nem hagy fehér foltokat és könnyedén beszívódik a bőrbe. 300 ml-es kiszerelése ideális családok számára. Védi a bőrt a napégéstől és a fényöregedéstől. PARABEN-MENTES, hipoallergén formulája bőrgyógyászati felügyelet mellett, érzékeny bőrön tesztelt. Vízálló.

 

A napsugarak káros hatásai elleni teljes körű védelemhez a hatékony fényvédő alkalmazásán túl be kell tartanunk az napozásra vonatkozó alapszabályokat is. Fontos, hogy ne csak napos időben kenjük le magunkat, hiszen a felhők az UV-sugárzásnak csupán 20-30%-át képesek elnyelni, mindemellett a homok és víz fényvisszaverő-hatása is károsíthatja bőrünket. Ha árnyékunk mérete kisebb testmagasságunknál, akkor az UV sugárzás nagyon intenzív, így ilyenkor ne menjünk közvetlenül a napra. A napvédő krémet napozás előtt érdemes bőséges mennyiségben felvinni, és legalább másfél óránként, illetve minden úszás, törölközés után megismételni.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása