Smink & Makeup

Már itthon is kapható a Borotalco!

2015. július 04. spacegirl

borotalco_range.JPG

Olaszország, Szlovénia, Ausztria és Svájc után most Magyarországra is megérkeztek a Borotalco márka híres dezodor, tusfürdő és hintőpor termékei! Az olasz hagyomány és minőség szimbólumává váló Borotalco legjellemzőbb összetevője a mikrotalkum, mely nedvszívó képessége mellett nyugtatja, frissíti, és puhává teszi a bőrt. Az unisex illatú Borotalco termékválaszték mostantól a DM üzleteiben is kapható.

A mikrotalkum egy egyedi, finom állagú por, a természetben előforduló ásványi anyag, melyet a természetes talkum feldolgozásával hoznak létre. A talkum por sokoldalú felhasználhatósága és kiváló minősége széles körben ismert, mivel az így keletkező, nagyobb érintkezési felület optimálisabb nedvszívó képességet eredményez.

A Borotalco testport 1878-ban egy apró firenzei patikában fejlesztette ki az angol gyógyszerész, Henry Roberts. Az üde illatú, finom szemcséjű, természetes talkumból kivont por már több mint 100 éve frissíti és nyugtatja a bőrt. A Borotalco 1904-ben a “bőrápolás legjobb testporaként” került bevezetésre Olaszországban. Sokrétű felhasználásának köszönhetően azonnal az egyik legnépszerűbb gyermek- és felnőtt testápolási termékké vált. Az 1990-es években a klasszikus hintőpor illat ihlette újabb Borotalco termékek kifejlesztését, tovább szélesítve ezzel a Borotalco márka kínálatát.

A Borotalco dezodorok mikronizált talkummal gondoskodnak az optimális izzadtságfelszívódásról 48 órán keresztül, továbbá antibakteriális hatással és egyedülálló, unisex talkum illattal bírnak. Az Borotalco Original mellett Invisible változatban is kapható spray, golyós dezodor és stift formájában. Az Invisible speciális fejlesztés eredménye, mert csökkenti a sárga foltokat a világos, a fehér foltokat a sötét anyagokon, ráadásul az Invisible stift NEM tartalmaz alumínium sót.

Termékeik közt megtaláljuk még a frissítő Borotalco tusfürdőt is, mely hidratáló összetevőivel és krémes állagával simábbá varázsolja bőrt, emellett gyengéden ápolja azt, megőrizve természetes pH értékét.

A Borotalco hintőpor felszívja a felesleges nedvességet, kellemes szárazságérzetet hagy, miközben frissít és nyugtató hatású. Különösen alkalmas érzékeny bőrre, hiszen nem tömíti el a pórusokat. Felnőtteknek használatát fürdés vagy borotválkozás után ajánlják, a babáknak pelenkacserét követően.

Minden Borotalco termék bőrgyógyászatilag tesztelt és 0% alkoholtartalmú (kivéve a 40 ml-es Borotalco Invisible stiftet), és praktikus kiszerelésben kapható a DM üzleteiben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása