Smink & Makeup

Ne feledkezz el a hidratálásról nyáron sem!

2015. július 27. spacegirl

day_care_in_use_women_1.jpg

Be kell vallanom, hogy amikor olyan meleg van, mint a múlt héten, nem nagyon szeretek semmit sem magamra kenni, de többnyire csak hétvégén engedhetem meg magamnak, hogy teljesen elhagyjam a sminkelést. A megfelelő arcápolás ilyenkor is ugyanolyan fontos, mint az év többi részében, és bár az arc tisztítása kifejezetten jól esik, a hidratálásról sem szabad elfeledkezni. Természetesen akkor sem, ha valakinek zsírosabb, aknéra hajlamos bőre van.

Az UV sugarak a bőrt vastagabbá teszik, így a faggyú könnyebben felhalmozódik. Ezt a saját, kombinált bőrömön is érzem, ami a T-vonalon hajlamos ilyenkor erősebben zsírosodni. Nyár után a felgyülemlett faggyúmennyiség a szokásosnál is több bőrhibát okozhat. Szóval nem árt már most odafigyelni arra, hogy akár az iskolába, akár szabadság után a munkába tértek vissza, a bőrötök megfelelő állapotban legyen.

A problémás bőrre ajánlott arcápolók szárító hatásúak lehetnek, ezért minden nap hidratálnunk is kell a bőrünket ahhoz, hogy megfelelően és hosszú távra felvegyük a harcot a pattanások ellen! A speciális termékek rendszeres használata segíthet abban, hogy a bőr faggyútermelése helyreálljon.

Az Eucerin az alábbi termékeket ajánlja a problémás bőr hidratáláshoz - nyáron is:

Eucerin DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló, FF30

Könnyű, nem zsíros összetételével intenzív hidratálást biztosít az akne kezelés hatására kiszáradt bőrnek. Megnyugtatja az irritált bőrt, csökkenti a pattanásos bőr problémáit. 50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 3.590 Ft. Krémmániás vélemények ITT >>

Eucerin DermoPURIFYER Aktív Éjszakai Arcápoló

Összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a faggyúmirigyekben fejti ki mitesszeroldó, antibakteriális hatását. Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, kamillakivonata gyulladáscsökkentő. 50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 3.890 Ft. Krémmániás vélemények ITT >>

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása