Smink & Makeup

A NIVEA tanácsai a nyár hátralévő részére

2015. augusztus 01. Katushka

Még van egy hónap a nyárból, amit érdemes lehet megnyomni a napozás szempontjából. Jómagam július közepén voltam a Balcsin, amikor az a rohadás meleg volt és annak ellenére, hogy kentem magam napvédővel, még így is sikerült valami olyan király napallergiát összeszednem a karomra, hogy egy hétig viszketett... Bár ez lehet, hogy a betegségemre szedett gyógyszerek mellékhatása is volt... A lényeg, hogy volt üröm az örömben... Most itt van a NIVEA-tól pár jó tanács, hogy hozd rendbe a bőröd, ha kiszáradt, vagy ha odakozmált.

7282.jpg

Használd a bogyók antioxidáns hatását!

Számos környezeti tényező, köztük a napsugárzás, fokozzák a szabad gyökök képződését, melyek felhalmozódhatnak a bőrben, és károsíthatják szerkezetét. Semlegesítsd antioxidánsokkal a szabad gyököket, és óvd meg a kollagén rostokat, melyek bőröd feszességéért felelősek! Használd ki a kék és vörösáfonya antioxidáns hatását, és válassz olyan tusfürdőt, melyben megtalálhatóak a jótékony gyümölcskivonatok! Ebben a két áfonyás tusfürdőben ráadásul goji, illetve acai bogyó is van, melyek csodás illatát és energetizáló hatását is élvezheted!

nivea_powerfruit_delight_tusfurdo_250ml_749ft.jpg

nivea_powerfruit_fresh_tusfurdo_250ml_749ft.jpg

  • NIVEA Powerfruit Delight tusfürdő 250ml 749Ft
  • NIVEA Powerfruit Fresh tusfürdő 250ml 749Ft

Kényeztesd olajgyöngyökkel!

Tusfürdőből sosem elég! Minél több színes flakon sorakozik a polcodon, annál vidámabb a tusolás, és mindig a hangulatodnak megfelelőt választhatod! Ez a két virágos illatú tusfürdő pedig nemcsak az egzotikus tájakat, és a nyaralás emlékeit idézik majd fel, hanem az olajgyöngyöknek köszönhetően védőréteget képeznek a bőrödön, így hidratálják, és megóvják a kiszáradástól is! 

nivea_hawaii_flower_oil_250ml_749ft.jpg

nivea_waterllily_oil_tusfurdo_250ml_749ft.jpg

  • NIVEA Waterllily & Oil tusfürdő 250ml 749Ft
  • NIVEA Hawaii Flower & Oil 250ml 749Ft

Hidratáld és tápláld tengeri ásványokkal!

Ha szeretnéd, hogy bőröd azonnal visszanyerje nedvességtartalmát egy tikkasztó tengerparti séta után, akkor
válassz olyan testápolót, ami nemcsak pótolja bőröd elvesztett nedvességtartalmát, hanem táplálja is. Az Express Hydration tengeri ásvány tartalmának köszönhetően újra lággyá és ruganyossá válhat bőröd, a 24 órás intenzív hidratálást pedig a Hydra IQ nevű különleges összetevő garantálja.

nivea_express_hydration_testapolo_250ml_1289ft.jpg

  • NIVEA Express Hydration testápoló 250ml 1289Ft
  • NIVEA Express Hydration testápoló 400ml 1699Ft

Frissítsd fel uborkával!

Az uborkától nem lehet elvitatni érdemeit! Mindannyian tudjuk, hogy egy-egy karika belőle a szemre, csodás, friss tekintetet ad! De mennyivel kényelmesebb ennek a szuper zöldségnek az előnyeit egy gyorsan felszívódó gél állagú krémbe integrálva kihasználni! Az Aqua Sensation arcápoló intenzíven hidratálja, és uborkakivonattal frissíti fel az arcbőrt! Kombináld az Aqua Sensation Arclemosó Zselével, hogy az eredmény még üdébb és uborkásabb legyen!

nivea_aqua_sensation_arclemoso_zsele_200ml_1849ft.jpg

nivea_aqua_sensation_frissito_hidratalo_nappali_arckrem_50ml_2219ft.jpg

  • NIVEA Aqua Sensation Arclemosó Zselé 200ml 1849Ft
  • NIVEA Aqua Sensation Frissítő Hidratáló Nappali Arckrém 50ml 2219Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása