Smink & Makeup

AVON nyári újdonságok - Makeup termékek

2015. augusztus 02. Katushka

A héten nekem is volt szerencsém részt venni az AVON nyári bloggertalálkozóján, ahol számos újdonsággal találkozhattunk. Most ezeket a termékeket fogom Nektek bemutatni, termékcsoportonként. Az első posztban a smink termékeket fogom veletek megismertetni.

Az augusztusi AVON katalógus számos újdonságot tartogat a rúzsok szerelmeseinek. Jó hír a Luxe rajongóknak, ugyanis a prémium termékcsalád színezett ajakápolókkal is bővül. A 4 árnyalatban kapható Luxe színezett ajakápolók retinollal, kollagénnel és 15-ös fényvédővel kényeztetik és dúsabbnak láttatják ajkainkat, miközben enyhe színt kölcsönöznek nekik. Ezek közül is a személyes kedvencem egy tökéletesen nude rúzs, ami inkább csak egy enyhe selyem fényt ad a szájank. Ez a Natural elnevezésű rúzs. Imádom! :)

fotorcreated.jpg

Luxe színezett ajakápoló SPF15: 1 999 Ft

Az AVON 3D hatású rúzsok és szájfények csábítóan szexi ajkakat varázsolnak minden egyes használat alkalmával. Az AVON 3D ajakrúzsa egy közepes fedést biztosító krémes, szaténhatású rúzs, mely három összetevővel tökéletesíti ajkainkat: a kollagén növeli az ajkak mikrokeringését és teltebb hatásúvá varázsolja őket, a retinol feltölti az apró barázdákat így simává varázsolja az ajakbőrt, a koffein, a gránátalma és a jojobaolaj pedig feszesíti ajkainkat miközben javítja a bőr rugalmasságát. A 13 csábító árnyalatban kapható rúzs ráadásul 15-ös fényvédővel óvja is szánkat.

fotorcreated_1.jpg

fotorcreated2.jpg

Azok számára, akik teltebb ajkakra vágynak, de a szájfényeket preferálják, az AVON 3D szájfénye a megfelelő választás. Az 5 árnyalatban kapható szájfény amellett, hogy csábító fényt és teltebb hatást kölcsönöz ajkainknak, A-, C- és E vitamin tartalmának köszönhetően hidratálja is azokat.

fotorcreated3.jpg3D ajakrúzs a teltebb ajkakért SPF15: 1 699 Ft

3D szájfény a teltebb ajkakért: 1 398 Ft

Szintén a szájfények kedvelőinek ajánljuk az AVON Glow Indian Summer szájfényeket, melyek briliáns ragyogást kölcsönöznek minden egyes használat alkalmával. Az érzéki rózsaszín, ami igen barbi árnyalat szerintem és az bronzos nude árnyalatok ellenállhatatlan fénybe öltöztetik ajkaiknak miközben gyengéden hidratálnak is.

fotorcreated4.jpgAVON Glow Indian Summer szájfény: 1 389 Ft

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása