Smink & Makeup

Újdonság a Vichy-től: Normaderm bőrszépítő hidratáló ápoló a felnőttek problémás bőrére

2015. augusztus 26. spacegirl

uj_vichy_normaderm_arckrem.jpgA Vichy Laboratóriumok szakértői csapatot állított fel azért, hogy célzott és személyre szabott megoldást nyújthasson a felnőttek pattanásokra hajlamos, zsíros bőre ellen. Bőrgyógyász, nőgyógyász, táplálkozási tanácsadó és pszichológus egyesítette tudását, segítve a nőket a mindennapokban, életvitelükben, érzelmeikben, és lehetővé téve számukra, hogy visszaszerezzék önbizalmukat.

A felnőttkori bőrproblémák ugyanis különböznek a serdülőkori bőrproblémáktól. Jelei eltérnek, és ezeket befolyásolhatja a hormonális ciklus, az életvitel, a táplálkozás stb. is. Az idő múlásával egyre nehezebb megszabadulni a visszatérő pattanások okozta nyomoktól, az arcbőr lassabban regenerálódik.

A Vichy Normaderm termékcsaládjának legújabb tagja egy a felnőttek problémás arcbőrére kifejlesztett hidratáló arcápoló. Frissítő textúrája tartós hidratálást ígér, valamint azt, hogy a faggyútermelés és az arcbőr kifényesedése csökkenhet. Az arcszín egységesebbé válhat, a pórusok kevésbé láthatóak lehetnek. Hatóanyagai:

  • Air Licium: Faggyúszabályzó tulajdonsággal a hosszantartó matt hatásért.
  • Phe Resorcin: A foltok, nyomok ellen.
  • Szalicilsav & LHA: Arcbőr tisztító hatás.
  • Glicerin: A kiszáradt arcbőr hidratálásáért, rugalmasságáért.

A Normaderm bőrszépítő hidratáló ápoló ajánlott fogyasztói ára 4.999 Ft (50 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása