Smink & Makeup

Teszt - Újdonság a Pupa-tól! Matt hatású folyékony rúzs

2015. szeptember 13. Katushka

A PUPA megalkotott egy új ajakrúzst, mellyel szeretne minden fogyasztó igényének megfelelni, ezért kihasználta a legfrissebb divat trendeket, melyek letisztult, telt, intenzív, bársonyos hatású színeket diktálnak és a legfrissebb piaci elvárásokat, melyek szerint az ajkak sminkelésénél új dimenzióra, folyékony és magas pigmenttartalmú, matt finishű rúzsokra van igény. Bátran állíthatom, hogy ez a cél elég jól sikerült!

pupa-matte-620-1.jpg A tiszta pigmentek és lakkok kiemelkedően magas koncentrációja fokozott fedést biztosít a rúzsnak. A végeredmény: telt és tökéletesen színezett ajkak. A textúra tökéletesen tapad az ajkakra, a 3 filmogén polimer szinergiájának köszönhetően a szín hosszan tartóan ragyogó marad és nem kenődik el. A plasztikus filmogének és az illékony összetevők tökéletes egyensúlyának köszönhetően a folyékony textúra gyorsan szárad, egy láthatatlan vékony filmréteget képezve az ajkakon.

pupa-matt-lip-fluid-620-1.jpg

A rúzs kiszerelését tekintve úgy néz ki, mint egy sima szájfény. A tokon van egy száj formájú, áttetsző felület, amin jól átlátszik a rúzs színe, így kinyitás nélkül is látjuk a rúzs színét. 

Az aplikátor kialakításának köszönhetően nagyon precíz felvitelt biztosít. Nyilván érdemes a száj kontúrját előtte picit átrajzolni, de nálam ez teljesen kimaradt és mégis precíz élt tudtam rajzolni vele. Első ránézésre olyan, mintha kevés festékanyagot venne fel, de mikor használtam egyszer sem kellett többször belemártanom az aplikátort a rúzsba, mert épp elég volt annyi, amennyi rajta volt. 

Iszonyatosan pigmentált mindegyik szín és nagyon nagyon matt. Szépen egységesen oszlik el a szín a szájon, nem kell vele sokáig bíbelődni, hogy egységes legyen a fedése. Közvetlenül a felvitelkor nagyon lágy a textúrája és szuper könnyű. Pár perc utána "megszárad" a rúzs és 90%-osan csókálló lesz. Bírja az evés ivást. Több orán keresztül a helyén marad, úgy, hogy ki se kell javítani.  

Hatalmas pozitívum, hogy annak ellenére, hogy nagyon tartós a rúzs, viszonylag könnyű eltávolítani a szájról, de csak ha jó minőségű lemosót használunk. Ezt azért emelem ki, mert sok matt rúzs, igaz szép és tartós, de legalább még utána 1,5 napig látszik a színszerűsége a szánkon, lemosás után is... 

I'm Matt Lip Fluid 072

72.jpg

I'm Matt Lip Fluid 071

fotorcreated_8.jpg

 

I'm Matt Lip Fluid 012

012.jpg

 

I'm Matt Lip Fluid 050

050.jpg

 

I'm Matt Lip Fluid 033

033.jpg

A rúzsok ára egyébként 2 590 forint, ami szerintem maximálisan megéri! Érdemes egy próbát tenni velük! :)

A rúzsokat a PUPA-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása