Smink & Makeup

Őszi bőrápolás olajokkal

2015. szeptember 24. Katushka

Az őszi hónapokban, amikor a hőmérséklet leesik, a bőr faggyútermelése is nagy mértékben csökken. Az ezzel gyakran együtt járó kellemetlen feszülő érzet a bőrszárazság tipikus jele. Az évszakok váltakozásán nem változtathatsz, de bőröd megóvhatod a kiszáradástól! A hűvösebb időszakban válassz olyan bőrápoló termékeket, melyek nem csak hidratálnak, hanem a bőr felszínén lévő lipidréteget is regenerálják!

autumn_skincare.jpg

Mit csinál a lipid réteg?

A faggyúmirigyek által termelt lipidek védő filmréteget képeznek a bőr felszínén, amely magába zárja a nedvességet, így segíti fenntartani a bőr természetes vízháztartását. Hűvös időben lelassul, 8 °C alatt pedig szinte leáll a bőr faggyútermelése, mely egyébként tökéletes védelmet nyújtana a bőr kiszáradása ellen. Éppen ezért nagyon fontos a lipid réteg védelme, és regenerálása!

Hogyan óvhatom meg?

Ebben az időszakban használj olaj tartalmú testápoló kozmetikumokat, melyek regenerálják a bőr védő lipidrétegét, és segítik normál vízháztartás visszaállítását!

80828_12_2013_natural-oil-shower_png.png

Erre fejlesztette ki a NIVEA az új Natural Oil Olajtusfürdőjét, mely 55%-os olajtartalmával, kellemes illatával nagy kedvenceddé válhat az őszi-téli hónapokban.

Ára: 1 139 Ft / 200 ml - ajánlott fogyasztói ár

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása