Smink & Makeup

Teszt - AVON Super Extend precíz szemhéjtus

2015. szeptember 25. Katushka

Úgy fest ez végre megint egy tesztelős időszak. Örülök neki, mert ez azt is jelenti, hogy ismét több időm van a blogra. Mivel ritkultak az ilyen és ehhez hasonló posztok, ezért amikor végre hozzájutok a tesztelős posztokhoz, igyekszem innen is és onnan is megnézni egy adott terméket. Így tettem az AVON  Super Extend precíz szemhéjtusával is. 

dsc09719.JPG

Az ígéretek szerint a folyékony szemhéjtusok kedvelőinek a Super Extend precíz szemhéjtus a megfelelő választás. A folyékony tus ultrafinom applikátorának segítségével simán és könnyedén húzhatunk precíz kontúrokat. Nem húzza a bőrt és akár 12 órán keresztül is a helyén marad.

dsc09720.JPG

Az tény, hogy tényleg nagyon precíz és hegyes a tus feje. Picit merevnek érzem, de ez segít minket abban, hogy ne hullámvonalat rajzoljunk az egyenes helyett. A festék textúrája valóban hasonlít a folyékony tusokéra. Azért is voltam rá nagyon kíváncsi, mert jómagam zsigerből taszítom a folyékony tusokat, így érdekelt, hogy ez a termék milyen érzéseket fog belőlem kiváltani. Könnyű vele dolgozni, mert nem folyik a festék, a filces hegy nagyon jól adagolja magának a festékanyagot. Intenzív fekete színe van. Könnyedén húzhatunk vele hajszálvékony és vastag vonalat is. Nem szükséges ugyan azon a vonalon többször átmenni, mert jó a fedése. 

Tartósnak is tartós, de sajnos volt egy olyan pont ahol megtorpantam. A saját szememen szépen a helyén maradt, nem szaladt szét a barázdákba, de mondjuk hála égnek nincs is túl sok barázda a szemem körül. A kezemre felvíve viszont finoman szólva sokkolt az eredmény. Látható, hogy szanaszét folyt a festék. Gondoltam magamban, hogy ez valóban nem egy életeszű felvitel, mert úgyis mindig használok szemhélybázist, hátha majd az jobban a helyén fogja tartani. Így aztán kipróbáltam úgy is a kezemen. Az eredmény igaz egy fokkal jobb lett, de még így is szétszaladt pár helyen a festék. 

dsc09723.JPG

 Bázis nélkül

dsc09724.JPG

 Bázissal

És hogy mire is akarok ezzel kilyukadni? Lényegében arra, hogy ez egy jó tus azoknak, akik nem olyan biztosak még a tus használatában, vagy szeretnének egy precíz tust használni, viszont azoknak a hölgyeknek nem ajánlom, akiknek már picit ráncosabb a szemhéja, mert hiába tesz alá bázist, az bizony sajnos nem fog 100%-osan a helyén maradni. Nekik inkább a zselés tusokat ajánlanám.

Tartósnak nálam tartós volt, a dörzsizést jól bírta, de a vízne már nem bírt ellenállni, de szó se róla, sehol nem mondják, hogy ez egy vízálló cucc lenne. 

dsc09768.JPG

A tus ára egyébként 1 999 forint - viszont most akciósan 1 299 forint -, ami azt gondolom, hogy korrekt, de csak akkor ha a fentieket figyelembe vesszük, mert ha valakinek már picit ráncosabb a szeme, akkor ő valószínűleg nem fogja ezt gondolni. 

A terméket az AVON-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása