Smink & Makeup

Karácsony a Lush-nál - Szappanok

2015. október 12. Katushka

Az elmúlt már olvashattátok, hogy a LUSH milyen fürdőbombákkal , habfürdőkkel és luxusfürdőkkel készül az idei karácsonyra. Ebben a posztban a szappanokról olvashattok. 

A termékeket már megtaláljátok a LUSH üzletekben!

Snowcake - Édes és marcipános

Marcipánillatú, ínyenc karácsonyi puding a bőrnek, telis tele luxusminőségű rózsával és feketeribiszke kivonattal. Az elbűvölő illatú krémes hab nyomában aranyló csillogás marad a bőrödön, ami karácsonykor igazán ünnepivé teszi a fürdést vagy akár a kézmosást.

snowcake_slice-375x375.jpg

Ára: 1290 Ft / 100g

Reindeer Rock - Friss erdei gyümölcsökkel

Csillámló szappan, tele gyulladásgátló vörös áfonyával. Ünnepi táplálék a téli időjárás által megviselt bőrnek! Lépj be a fürdőszobába és indulj utazásra Skandinávia hófödte hegyei közé, ahol rénszarvascsordák vándorolnak örökzöldeket legelgetve. Ennek a tájnak a frissessége, nyugalma nagyon jól fog esni a karácsonyi sürgés-forgás közepette.

reindeer_rock_gift-375x375.jpg

Ára: 1290 Ft / 100g

BAKED ALASKA - Citrusos meglepetés

A citrommirtusz és grapefruit citrusos illata vidám és frissítő táncot lejt az ylang ylanggal. A tömbbe süllyesztett élénk színű gömböcskéknek köszönhetően a pezsdítő hangulatú szappannak már a megjelenése is igazán jókedvű. Frissülj fel tetőtől talpig ezzel a játékos, stresszoldó, színpompás különlegességgel.

baked_alaska-375x375.JPG

Ára: 1190 Ft / 100g

Yog nog - Krémes ital a bőrnek

A karamellillatú, sűrű hab szerecsendióval fűszerezett szójajoghurttal ápolja a bőrt. Kényeztesd a bőröd a karácsonyi illatot árasztó szappanunkkal, melyben a nagy adag hidratáló hatású kakaóvajhoz ylang ylangot és egy csipetnyi szegfűszeget is kevertünk. Hogy az ünnepi hangulat teljes legyen, az egész tömböt bőségesen meghintettük fair trade kakaóporral.

yog_nog_slice-375x375.jpg

Ára: 1390 Ft / 100g

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása