Smink & Makeup

Honnan ismerheted fel a kamu MAC pirosítókat!?

2015. október 13. Katushka

Szinte minden sminkmániás kedvenc sminkmárkája a MAC. Ezt a márka ki is használja, így egy-egy termék már-már irreális áron szerezhető be. Aki sminkes, annak picit könnyebb, mert kiválthatja PRO kártyáját, így kedvezményekre jogosult. Sokan keresnek a neten MAC termékekre és "sajnos" sokat találnak is. Viszont azok 90%-a kamu. Ebben a posztban most megmutatjuk, honnan is lehet felismerni, ha a MAC pirosító kamu.

Az első képen jól látszik, hogy az igazi MAC pirosítónak sokkal élénkebb a színe, mint a hamisítványé. Az lényegében olyan, mintha már párszor ki lett volna mosva. A műanyag tokon is látszik, hogy másképp néz ki az eredeti, arról nem is beszélve, hogy az átlátszó műanyag és a fekete műanyag között nincs üres sáv, hézag.

mac2.jpg

Ha megfordítjuk a termékeket, akkor látszik a matricán, hogy az eredetinek nem vastagítottak és kevésbé világosak a betűi, mint a hamisítványon. 

mac.jpg

És ami talán a legárulkodóbb, hogy hamisítvánnyal van dolguk... A csomagolás. Ez nem csak a pirosítókra, de a szemhéjfestékekre is igaz.

mac4.jpg

mac5.jpg

real.jpg

fake.jpg

macc2.jpg

macc.jpg

És ami szintén nagyon árulkodó jel, az persze a szaguk... A hamisítványnak büdi, keserű viaszos, műanyag szaga van. Tipikus kínai után gyártott szag... Aki már találkozott kamu termékkel az tudja, hogy milyen kellemetlen ez a szag. Az eredetinek szinte semmi szaga nincs, de amit érezhetünk az egy enyhe púderes illat.

Szóval érdemes résen lenni, mert előfordul, hogy lehet eredeti termékeket is találni a neten, de sajnos rengeteg a hamisítvány... :(

Forrás: www.sarahassansblog.com 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása