Smink & Makeup

CATRICE “FALLosophy” Limitált Kiadás

2015. november 01. Katushka

A művészi romantika és a minimalista vonal találkozása. Az idei ősz a klasszikusok újraértelmezéséről szól, így visszatér a divatba a kifinomult pelerin, mely a modern “Piroska és a Farkas” hatást idézi fel. A gyönyörű ruhákat virágos hímzés és suhanó anyagok fedik, midi és maxi változatokban az őszi divatkifutókon. A barna, zöld és bogyós gyümölcsök színeivel köszöntjük az őszt, míg a lágy rozé a nyári időszakot felidézve őrzi meg a nőiességünket. A nemzetközi divatkifutók által inspirálva október végén érkezik a CATRICE “FALLosophy” Limitált Kiadás, mely felöleli az őszi trendeket, gyönyörű levél mintázattal és dombor nyomott kivitelezéssel, ezzel felidézve az igazi őszi színeket és mintákat.

maxresdefault_1.jpg

CATRICE FALLosophy – Matt Szemhéjpúder

A magasan pigmentált púderes szemhéjpúder biztosan a helyén marad, garantálva így a kifejező, matt sminket. A selymes textúrának köszönhetően a matt szemhéjpúdert könnyű alkalmazni, mely egész napon át tart. Három gyönyörű, őszi szín közül választhatunk – sötétzöld, mályva és lila – egyedi level mintázattal és hosszantartó hatással.

catrice_2.jpg

  • C01 Robin Wood
  • C02 Mauving Leavesand
  • C03 Berrytale

Javasolt fogyasztói ár: 929 Ft

CATRICE FALLosophy – Szemhéjpúder ecset

A professzionális szemhéjpúder ecsettel a por állagú szemhéjpúder felvitele gyerekjáték. A magas minőségű, lágy ecsetszálak lehetővé teszik a szép színátmenetek képzését, így segítségével könnyen elkészíthetjük a közkedvelt füstös sminket. Az átlátszó csomagolásban Te is higiénikusan tárolhatod a kedvenc ecseted.

catrice-fallosophy-fall-2015-collection-3.jpg

Javasolt fogyasztói ár. 929 Ft

CATRICE FALLosophy – Színátmenetes Pirosító

A színátmenetes pirosító púderes befejezéssel, selymes színt varázsol az orcádnak. A színátmenet – lágy pink-től a sötétebb fukszia színig – és a stílusos csomagolás, a level mintás átlátszó kivitelezéssel igazán feltűnő darabja a csodálatos őszi kiadásnak.

catr_fallosophy_gradation_blush.jpg

  • C01 Fading into Dawn

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

CATRICE FALLosophy – Lágy Ajakrúzs

Könnyed csillogás és enyhe szín – a lágy ajakrúzs garantálja az igényes megjelenést. A három divatos, lilás-pirosas árnyalat gyönyörűen kiemeli a nőiességet. A lágy textúra hidratálja az ajkakat, így ez az ajakrúzs az egyik kedvenc szépség kiegészítőddé válhat.

catrice-fallosophy-fall-2015-collection-4.jpg

  • C01 Fabulous Fox-ia
  • C02 Rustic Rose
  • C03 Little Red Riding Hood

Javasolt fogyasztói ár: 879 Ft

CATRICE FALLosophy – Körömlakk

Öt limitált trendi színnel - szürke, zöld, mályva, szeder, lila és egy visszafogott világos rozé – köszöntjük az őszt! A lehetőséget tárháza végtelen: míg három körömlakk visszafogott gyöngyház hatással bírnak, a másik két árnyalat egyszerű, kifinomult hatást eredményez. Az extraszéles reservoir ecset lehetővé teszi a könnyű felvitelt. 

catrice-fallosophy-fall-2015-collection-5.jpg

  • C01 Mystic Moss
  • C02 Mauving Leaves
  • C03 Berrytale
  • C04 Fabulous Fox-ia
  • C05 Morning Dew.Around

A CATRICE “FALLosophy” Limitált Kiadás elérhető 2015 Október végétől a Müller drogériákban.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása