Smink & Makeup

Pierre René Professional - Új márka itthon

2015. december 17. Katushka

Tegnap olvashattatok egy új tesztet a blogon, a Prierre René egyik Loose Eyeshadow-járól. Talán nem én vagyok az egyetlen, aki számára eddig ismeretlen volt ez a márka. Ebben a posztban a márkával és pár büszkeségükről olvashattok. A termékek egyelőre vidéki kozmetikákban elérhető, de hamarosan Budapesten is elérhető lesz, sőt, talán január végétől webshopon keresztül is lehet tőlük rendelni majd!

dsc_0240.jpg

A Pierre René története 1993 márciusában kezdődött Lengyelországban, a festői szépségű, Baltitenger mellett fekvő Ustka városában. Az alapító Lubicz család kezdetektől fogva részt vesz a vállalat mindennapi életében. A Pierre René Professional készítményei az alapítás óta a legmagasabb minőséget képviselik: a folyamatos fejlesztések, a szakmai maximalizmus és a megújulás képessége, amely a céget és termékeit jellemzi, hamar lehetővé tette a márkának, hogy a szépségipar fővárosába is betörjön. Vitathatatlan, hogy a kozmetikai ipar központja Párizs, amelynek mára egyik aktív szereplője lett a Pierre René Professional is. A cég franciaországi központjának megnyitását gyorsan követte a nemzetközi piac meghódítása. A párizsi központból irányítják a nemzetközi értékesítést, és itt zajlik a folyamatos fejlesztés is – neves szakértők és designerek bevonásával. a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek hipoallergének, bőrgyógyászatilag teszteltek, és jelentős részük parabén mentes. A Pierre René Professional emellett a környezetvédelem iránt is elkötelezett, így szakemberei a kozmetikumok fejlesztése és tesztelése során nem végeznek állatkísérleteket, és az újrahasznosított csomagolóanyagok felhasználását helyezik előtérbe.

Ezeket a termékeket ajánlja a Pierre René Professional, amiket mindenképp érdemes kipróbálni:
SKIN BALANCE Folyékony alapozó
Ez a termék több szempontból is egyedülálló az alapozók között: amellett, hogy 12 órán át tartó, tökéletes fedést biztosít, uborka és kínai tealevél kivonatával gondoskodik az arcbőr védelméről, regenerálásáról és hidratáltságáról is. 100%-os fedést adó, rendkívül hosszan tartó, vízálló formulája minden bőrtípusra ajánlott.

LIPMATIC – AUTOMATA SZÁJCERUZA
Ez az új generációs, automata szájceruza tökéletes választás az utolsó simításokhoz. A rendkívüli puhaságú textúrájának köszönhetően könnyen felvihető. Ajakkontúrozáshoz, de akár rúzsként is kiválóan használható.
Jellemzői:

  • krémes textúra
  • precíz felvitel
  • egyenletes, élénk színhatás – jól pigmentált termék
  • jó fedőképesség, nagyon tartós hatás, akár 6 órán át sem maszatolódik el
  • vízálló formula
  • hidratáló olajokkal gazdagított

SLIM LIPSTICK RICH – TARTÓS MATT RÚZS
Az idei év slágere a matt rúzs! Ennek megfelelően a Pierre René Professional is megalkotta ezt az innovatív, gazdag textúrájú rúzsát, amely nem tartalmaz szilikon származékokat, kiváló fedőképességgel és hosszan tartó, matt hatással rendelkezik. A hidratáló olajoknak köszönhetően nem szárítja ki az ajkakat.

PIERRE RENÉ MEDIC LABORATORIUM – 100% HIALURONIC ELIXIR
A 100% Hialuron elixir ideális az öregedés első jeleit mutató bőrre. Kiváló tápláló hatású. Tökéletesen hidratálja és simává teszi a bőrt, minden bőrtípusra alkalmazható, nem okoz irritációt. Klinikailag tesztelt, parabén és szilikon mentes. Természetesen 100%- ban hipoallergén!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása