Smink & Makeup

Smink újdonságok a PUPA-től

2016. január 26. Katushka

Már megszokhattuk, hogy a PUPA hónapról hónapra előáll néhány újdonsággal, kollekcióval. Az elmúlt időszakban egyre több PUPA terméket próbálhattam ki és tiszta szívvel mondhatom, hogy még egyikben sem csalódtam, mindegy hogy az smink volt, vagy bőrápolás! Régen valamiért nem érdekeltek a PUPA termékek. Lehet azért mert sokáig azt gondoltam róla, hogy egy kislányos márka, biztos nem jó a minősége. Noss, ez a gondolat teljesen megdőlt. Épp ezét várom mindig az újdonságokat. Nem csak, hogy írjak róluk, de hogy ki is próbáljam őket! :)

Professional BB Creamtermékcsalád

A BB Krémek hatalmas sikert arattak a piacon és jelenleg is a legkeresettebb termékek közé tartoznak. Sikerük titka minden bizonnyal a termék sokoldalúsága: egyetlen mozdulattal hidratálja, tökéletesíti, védi és csodás ragyogással ajándékozza meg a bőrt. Tökéletes választás tehát minden hölgynek, aki könnyű, gyorsan elkészülő és természetes sminkre vágyik.

professional_bb_cream_alla.jpg

Innovatív és intelligens multifunkcionális termék amely a BB Cream hidratáló és fénykeltő hatását a Primer teljesítményével egyesíti. Azok számára ideális, akik időhiányban szenvednek, de nem akarnak lemondani a hibátlan make-up eredményről. Az ígéretek szerint  a bőr már egy alkalmazás után is simának, egyenletesnek, hibátlannak és természetes színűnek tűnik, és tökéletes alapot képez a természetes és tartós sminkhez, kiemeli a bőr természetes színét, anélkül, hogy elfedné azt. Természetesen hidratáló hatása is van, köszönhetően a méhviasznak és a hialuronsavnak. Had ne mondjam, hogy fényvédőt (SPF 20) is tartalmaz, ami már alap egy ilyet termék esetében. A termékcsaládban minden bőrtípusra találunk terméket és azoknak sem kell aggódni, akiknek esetleg itt-ott sötétebb foltok vannak a bőrén, mert a Anti-Macchia krém, nekik is segítséget nyújt. És ha szeretetd a bronzos színt, akkor válaszd a Bronzosító Arctökéletesítő krémet.

Árak:

  • Színezett Hidratáló Krém + Egységesítő és Elsimító Primer Arcra: 3 990 forint

  • Pigment foltok elleni krém: 3 990 forint

  • Színezett Hidratáló Krém + Bronzosító Arctökéletesítő SPF 20: 3 990 forint

Like a Doll Kompakt púder

A púder mindig is a nők mindennapi sminkjének legnélkülözhetetlenebb és legelőkelebb kiegészítője volt. A tökéletes, egyenletes és matt bőrszín titka, az ellenállhatatlan és hibátlan smink elengedhetetlen kelléke. Az évszázadok során a púder jelentős fejlődésen ment keresztül, használata mindig változott az adott kor szokásai szerint.  A SZILIKONNAL ÉS RIZSKEMÉNYÍTŐVEL KEZELT garantálják a pehelykönnyű, selymes textúrát. A bőr természetes szépségében fog ragyogni, anélkül, hogy maszkszerű hatást keltene. Szintén tartalmaz fényvédőt (SPF 15).

like-a-doll_03.jpg

like_a_doll_all.jpg

Ára: 3 990 forint

PUPA Cover Stift Corrector

A korrektőr sokaknak olyan alap sminkdarab, mint a szempillaspirál. Én nem mindig szoktam használni, de amikor szükség van rá, akkor jó, ha kéznél van! A PUPA megoldása erre a Stift korrektor, aminek már kialakítása is a könnyebb felvitelt garantálja. 

pupa_cover_stick_concealer_all.jpg

pupa_cover_stick_concealer_001.jpg

Az ígéretek szerint:

  • Zéró bőrhiba: ints búcsút a fáradtság jeleinek! A “8 óra alvás” hatás érdekében csökkenti a szem alatti sötét karikákat és a bőrhibákat.
  • Tökéletes bőr: egyetlen mozdulattal elfedi és kijavítja a bőrhibákat és a fáradtság jeleit a ragyogó és természetes bőr érdekében.
  • Tartalmaz E-VITAMINT, mely természetes antioxidáns, és BISABOLOLT, mely puhítja és hidratálja a bőrt

Ára: 2 990 forint

Mascara Vamp!

Nem új, de nem árt rá időről-időre felfigyelni! Puha és extra vastag szálakat tartalmazó különleges hullámos formája a középső részen több terméket gyűjt össze, így maximális mennyiség kibocsátását teszi lehetővé a mértéktelen, véglegesített szempillák érdekében. A lekerekített hegy segítségével a legrövidebb és legnehezebb szempillák is elérhetők.  A természetes és szintetikus viaszok krémes, extra dús és fokozott strukturálást biztosító textúrát kölcsönöznek a terméknek.  A Vamp!full polimer egy speciális filmogén hatóanyag, amely jelentősen növeli a szempillaspirál tartósságát, csökkenti az elkenődés veszélyét, és hosszú ideig puhává és rugalmassá teszi a szempillákat.

vamp_mascara_100.jpg

vamp_mascara_all.jpg

Színek

  • A carbon black azonnal rendkívül feketévé varázsolja a szempillákat

  • A speciális kékesfekete pigment, az ultramarines pedig mélységet kölcsönöz a tekintetnek.

  • 200 VAMP! CHOCOLATE BROWN - kék, mogyoróbarna és zöld szemre ideális

  • 300 VAMP! DEEP NIGHT - kék, mogyoróbarna, sötétbarna/fekete és zöld szemre ideális

  • 301 ELECTRIC BLUE - kék, mogyoróbarna és zöld szemre ideális

  • 400 AMETHYST VIOLET - kék, mogyoróbarna, sötétbarna/fekete és zöld szemre ideális

  • 500 EMERALD GREEN - mogyoróbarna, sötétbarna/fekete és zöld szemre ideális

Néhány tipp a színes spíirálok alkalmazásához

  • Full color alkalmazás: A szempillákat azok tövétől indulva cikkcakk mozdulatokkal fésüld át. Azonnali adagolásának és gazdag, krémes összetételének köszönhetően a Vamp! azonnal mértéktelenül dússá varázsolja a szempillákat! A szempillák maximális kihangsúlyozásához a szempillaspirált ajánlott több rétegben, egyik szemről a másikra váltva felvinni a kívánt dússág eléréséig. Illetve segít az is, hogy ha fehér szempillaspirál primerrel lealapozod a pilláidat és erre viszed fel a színes spirált. 
  • French color alkalmazás: A Vamp! Extrablack használata után csak a szempilláid végére vidd fel kedvenc színű Vamp! szempillaspirálodat, hogy tekinteted vibráló legyen.

Ára: 2 990 forint

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása