Smink & Makeup

Nőnapi nyereményjáték - Nyerj bőrápoló csomagot a Nuxe és a Clarins felajánlásával

2016. március 05. Katushka

Ha valamit, akkor azt minden nő tudja, hogy március 8-án a mi napunk van, vagyis Nő nap. Ellentétben a Valentin nappal, ezt azért szeretem ha megtartjuk :) Ilyenkor nincs is meghatóbb látvány, mint amikor a városban látni a férfiakat egy-egy szál virággal hazasietni, hogy párjukat, anyukájukat, női rokonokat felköszöntsék. Ilyen boldog látvány még az Anyák napja is. 

nevtelen.jpg

Mivel ez a nap tényleg rólunk szól, ezért érdemes kicsit jobban odafigyelni magunkra, testileg-lelkileg egyaránt. Szerintem fontos, hogy a külvilág is szépnek tartson minket bizonyos szinten, de ami még ennél is fontosabb, szeressünk mi magunk is a tükörbe nézni. És ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor beismerhetjük, hogy egy kis smink az esetek legnagyobb részében sokat tud segíteni ezen. Természetesen egy szép smink mit sem ér, ha a bőrünk nem egészséges, nem élettel teli. Épp ezért most nőnap alkalmából szeretnélek meghívni egy kis nőnapi játékra!

A szép bőrért

A stressz és az alvás hiányának jelei megjelennek az arcon... A non-stop bőrápoló duó új megoldást kínál a bőr számára, hogy az ragyogóan szép maradjon annak ellenére, hogy a stresszes és elfoglalt mindennapok egyre több terhet raknak a nőkre. Egy olyan életstílus ez, melyet a nők imádnak és nem cserélnének el semmiért!  A legújabb tudományos eredmények által ihletve, a legmodernebb technológiát és a növények hatékonyságát kombinálva, segít csökkenteni a kisebb rácokat, hosszú távon biztosítja a bőr fiatalos megjelenését és ragyogását. 

2016_multi_active_jour_spf20_ww_packshot.jpg

INNOVÁCIÓ NAPPALRA: KISEBB RÁNCOK

Myrothamnus - Ennek a dél-afrikai növénynek a kivonata képes túlélni a vízhiány okozta stresszt*1 , és segít eltüntetni a nap során előforduló stressz káros következményeit. Az apróbb ráncok láthatóan kisimulnak. A bőr tónusosabbá válik.

A tökéletesen sima bőrért

A NUXE BODY testápoló családja természetes összetevőkből álló, érzéki illatú, krémes állagú készítményeivel hódít a nők körében világszerte, mostantól végre Magyarországon is! A könnyen felszívódó textúrák ötvözik az érzéki élményt és a hatékonyságot. Nyugtató és bőrpuhító hatású mandula és narancsvirág szirmokkal.

nuxe_body_creme_fondante_raffermissante_fondant_firming_cream_200ml_1431506502.png

A NUXE krémes feszetsítő krémje minden bőrtípusra ajánlott. Egy termék mandula és narancsvirág szirmokkal, anti-aging és feszesítő hatással. Használata: naponta a problémás területeken. Parabénmentes. 2 NUXE szabadalommal.

A jtékban nagyon egyszerű dolgotok lesz! Nem kell mást tenni, mint likeolni ezt a posztot facebookon, instagramon, sőt még meg is oszthatjátok. A játékra március 7. éjfélig lehet jelentkezni! 

1 szerencsés hölgyet pedig megajándékozok ezzel a kis sminkcsomaggal, amiben olyan termékek vannak, melyekkel szebb lesz a bőrük és feszesebb!

Sok sikert kívánok mindenkinek! 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása