Smink & Makeup

Teszt - AVON Big & Miltiplied szempillaspirál

2016. március 15. Katushka

Az elmúlt hetekben volt szerencsém kipróbálni az AVON új, Big & Miltiplied szempillaspirálját. Az ígéretek szerint a spirál szuper dús pillákat ad, optikai dúsító hatásának köszönhetően. Krémgél összetétele befedi a szempillákat, nem ragad, és intenzív dús hatást kölcsönöz. Lássuk milyen ez a valóságban.

big_and_multiplied_szempillaspiral_1999_ft_mood.jpg

A szempillaspirál első pillantásra nagynak tűnik, vagyis a csomagolása miatt. Az AVON spirálok egy része meglehetősen testes csomagolást kapott, köztük ez is. Van is közöttük pár olyan, aminek irreálisan nagy a keféje, így igen kényelmetlen vele dolgozni. Hála égnek ez a kefe még épp hibahatáron belül van, tehát még jól kezelhető. Elegendő mennyiségű festékanyagot vesz fel. Ami számomra kicsit megtévesztő volt, hogy a leírás szerint elvileg kétfunkciós, rostszálakat tartalmaz, ezáltal én azt hittem, hogy valóban ez is tartalmaz látható rostszálakat, de nem így volt. Ennek ellenére teljesítette az elvárásokat. Igaz nem lettek olyanok a pilláim, mint a reklámban, de határozottan dúsabbak lettek a pilláim. Sajnos nincsenek túl hosszú pilláim és azok is kicsit egymáson vannak, így nálam szinte elkerülhetetlen egy enyhe csomósodás, de szerintem ez is hibahatáron belül maradt. 

avon-big-and-multiplied-szempillaspiral.jpg

A textúrája nagyon krémes, jól lehet vele dolgozni. Száradás után nagyon puhák maradnak a pilláim, nem nehezednek és el nem is száradnak ki. "Sajnos" ezt ki kell emelnem, mert sok olyan szempillaspirállal találkoztam már, melyekkel ez volt a problémám, sőt még a szemem is szárazabb érzetű volt... Nem vízálló, úgyhogy nyáron a strandra majd ne ezt kenjük magunkra, de egyébként egy átlagos napot végig kibír. Könnyen eltávolítható kétfázisú lemosóval. 

Ár-érték aránya szerintem nagyon jó, mert a szempillaspirál minősége nagyon jó, az ára pedig - normál áron is csak - 1 990 forint, most viszont bevezető áron 1 390 forintba kerül! 

img_2518.JPG

img_2519.JPG

img_2517.JPG

img_2516.JPG

És még mindig... A kevesebb néha több! Egy kis barna szemfesték, dús pillák és egy kis piros rúzs. Egyszerű, de nagyszerű! ;) Most pár kattintással a tiéd lehet egy AVON Luxe szájkontúr ceruza, Red Icon árnyalatban, ha rendelsz egy Big & Miltiplied szempillaspirált. A promócióban csak azok a megrendelések vesznek részt, ahol a MAKEUPBLOG promóciós kód beváltásra kerül. A kód aktiválását a termékek kosárba helyezése után teheted meg a „PROMÓCIÓS KÓD” mezőben, a„BEVÁLTOM” linkre kattintva. A promóciós időszak alatt maximum 500 db promóciós kód váltható be, vásárlásonként csak egyszer használható fel, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

img_2514.JPG

img_2520.JPG

1024x750_makeup_banner.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása