Smink & Makeup

Júliusi AVON újdonságok

2016. június 13. Katushka

Nemrég mutattam be nektek, hogy mik várhatóak júniusban az AVON-tól. Nem tétlenkednek, mert már itt is van a júliusi újdonság lista. Természetesen sok sok sminkújdonságot találunk közöttük, de lesznek új illatok és bőrápolási termékek. De vegyük őket szépen sorba.

Sminkek

AVON Shine Burst ajakrúzsok

Az AVON új, kirobbanóan fényes Shine Burst ajakrúzsai úgy ragyognak, mint egy szájfény, úgy fednek, akár egy rúzs, és úgy illatoznak, mint egy zamatos nyári gyümölcs. Az új rúzsok már a külsejükkel is hódítanak, színes metálfényű csomagolásuk már első pillantásra is jókedvet és frissességet sugároz. A megnyerő külső pedig még csábítóbb belsőt rejt. A rúzsok hidratáló formulája szupergyümölcs-kivonatokat tartalmaznak, melyek közül a papaya-kivonat simítja, a kókuszolaj kondicionálja, míg a gránátalma-kivonat hidratálja ajkainkat. Mindemellett a tartós formula ragyogó színt és magas fedést biztosít. 15 gyümölcsös árnyalat közül választhatunk majd.

shine_burst_ajakruzs_1398_ft_5.jpg

avon_shine_burst.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON Ideal Flawless újdonságok

A makulátlan bőr júliusban is kiemelkedően fontos szerepet játszik, hiszen az Ideal Flawless család további bőrtökéletesítő újdonságokkal bővül és szépíti meg arcbőrünket.

Az új Ideal Flawless CC kőpúder és CC korrektor stiftek segítségével pillanatok alatt kiegyenlíthetjük bőrtónusunkat. Az Ideal Flawless CC kőpúder egy igen magas, azonnali fedést biztosító púder, mely hosszabb távon hozzájárul a bőr textúrájának javulásához. Utóbbihoz a púdert gazdagító A-, C-, E- vitaminok, illetve az édesgyökér-, zöld és fehér teakivonat járul hozzá.

ideal_flawless_cc_kopuder_3229_ft_2.jpg

Ideal Flawless CC korrektor stiftek a bőrproblémák szélesebb körű javításában segédkeznek, melyeket használhatunk akár egy 3 lépcsős programként, vagy igényeinknek megfelelően választhatjuk ki az ideális színt. A három különböző árnyalat segítségével ugyanis egy-egy adott problémát orvosolhatunk; a sárga stift segít halványítani a szem alatti sötét karikákat, a lila elfedi a bőrhibákat és felveszi a harcot a fakó bőrszínnel, a zöld pedig segít semlegesíteni a bőrpírt és elfedni a hajszálereket.

ideal_flawless_cc_korrektorstift_2.jpg

Az üdén ragyogó arcbőrről a praktikus kiszerelésű Ideal Flawless krémes állagú arcpirosító és highlighter gondoskodik. A kétvégű 2 az 1-ben, krémes állagú stift egyik oldala arcpirosítóként, a másik pedig highlighterként funkcionál, melyek együttesen ragyogó és frissen hidratált érzetet biztosítanak. Az arcpirosítóval emeljük ki orcáink üdeségét, majd az arccsontunk legmagasabb pontjára vigyük fel a highlightert, hogy egészséges ragyogást kölcsönözzünk bőrünknek.

ideal_flawless_kremes_allagu_arcpirosito_es_highlighter_3290_ft_1642_8.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Ideal Flawless CC kőpúder: 3 229 Ft
  • Ideal Flawless CC korrektorstift: 2 299 Ft/db
  • Ideal Flawless krémes állagú arcpirosító és highlighter: 3 299 Ft

AVON Krómhatású folyékony szemhéjtus

Hangsúlyozzuk szemünk vonalát ragyogó és vibráló színű kontúrokkal nyáron! A hat krómhatású árnyalatban kapható folyékony szemhéjtusok mesésen festenek a napfényben, ráadásul nem maszatolódnak. A praktikus applikátor könnyű használatot tesz lehetővé, így pillanatok alatt különleges szemsminket varázsolhatunk magunknak.

avon_liquid_eyeliner.jpg

kromhatasu_folyekony_szemhejtus_electric_blue_1999_ft_6441_0.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON Mega Effects krémes szemhéjfesték

Nyáron a nagy hőségben van, hogy nincs kedvünk komoly sminket készíteni. Viszont, ha mégis szeretnénk intenzív színekkel hangsúlyozni szemeinket, akkor válasszuk a Mega Effects krémes szemhéjfestékek egyikét. A négy csodálatos árnyalatban kapható krémes állagú szemhéjfestékek vízállóak, így akár 18 órányi intenzív színt biztosítanak, nem kenődnek el, és nem állnak össze a szemhéj apró redőiben. Strandra vagy csupán egy forró buliba is ideális viseletet biztosítanak. Vízálló.

avon_kremes_szemhejfestek.jpg

mega_effects_kremes_szemhejfestek_liquid_gold_1799_ft_3815_8.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 799 Ft

AVON Magic Effects neon hatású körömlakk

A pasztell árnyalatok uralta tavasz után nyáron a neon színek dominálnak a körömtrendben is. Ebből adódóan a Magic Effects paletta új, neon hatású körömlakkokkal bővül. A négy vibrálóan élénk szín amellett, hogy felpezsdíti körmeink külsejét, tartós fedést is biztosít.

avon_koromlakk.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

Illatok

Avon Cherish the Moment parfüm

A közkedvelt Cherish kollekció egy új, üde illattal bővül, mely az élet ünnepélyes hangulatait igyekszik megkoronázni és feledhetetlenné tenni. A gyümölcsös fekete ribizli aromája nyitja a kaput a virágos illatok áradata előtt, melyben az elegáns orchidea emelkedik ki. Az illatsort pedig az orientális pacsuli zárja és teszi azt teljessé.

avon_cherish_the_moment.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 099 Ft

AVON Scent Essence kölnik

Személyre szabható illatokA Scent Essence kollekció idén nyáron három könnyed, friss, virágos illattal bővül. A Scent Essence parfümök különlegessége, hogy egymagukban is mesés az illatuk, azonban, ha még egyedibbé szeretnénk varázsolni, akkor bátran keverhetjük őket, hogy a végeredmény minél inkább kifejezhesse személyiségünket. A mostani kollekció tagjai közül a Lime Verbena egy frissítő citrusos illat, mely lime verbénát, tavaszi fréziát és pézsmát ölel magába, a Wild Poppy bergamottal, pipaccsal és cédrusfával megbolondított virágos jegyeket hordoz, míg a Passion Fruit kölni egy maracujával, rózsaszín vízililiommal és fehér pézsmával fűszerezett, imádnivalóan gyümölcsös variáns.

scent_essence_kolni_lime_verbena_2799_ft_0369_9_2.jpg

scent_essence_kolni_passion_fruit_2799_ft_3646_7.jpg

scent_essence_wild_poppy_kolni_2799_ft_1676_6_2.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Lime Verbena kölni: 2 799 Ft
  • Wild Poppy kölni: 2 799 Ft
  • Passion Fruit kölni: 2 799 Ft

AVON Musk Storm kölni

Az AVON Musk sorozatának legújabb tagja a Musk Storm, egy érzéki, mégis rendkívül erőteljes és férfias illat. Fás, fűszeres illatjegyeket hordoz, melyek eszenciáját a friss menta, a csábító és egzotikus kardamom, valamint a kifinomult fás aromák alkotják.

musk_storm_kolni_2799_ft_6423_8_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 799 Ft

Bőr és hajápolás

Természetes konjac szivacs

Az egyik legmenőbb ázsiai arctisztítási trend már az AVON kínálatában is elérhető. A konjac szivacs különleges szerkezetéből adódóan hatékonyan tisztít, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, a sminket és a fölösleges faggyút. 100%-ban természetes és nem irritálja még az érzékeny bőrt sem.

Használat előtt áztassuk a szivacsot langyos vízbe 3 percig. Ezt követően masszírozzuk át vele az arcunkat és a testünket akár tisztító termékekkel, akár azok nélkül. Használhatjuk akár arcmaszk eltávolítására is. Használat után öblítsük ki alaposan, majd szárítsuk meg.

termeszetes_konjac_szivacs_1790_ft_4547_6.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 799 Ft

AVON Tudtad-e?
A szivacsot alkotó konjac, más néven leopárdkontyvirág a Koreai-félsziget déli partjától 60 km-re található vulkanikus eredetű szigetről, Csedzsuról származik, melyet más néven „Istenek szigetének” is hívnak. A növénynek akár 25 centimétert is elérő, a föld alatt található gumói lehetnek, melyet magas keményítő tartalma miatt az ázsiai konyhában széles körűen használják. A konjac szivacsok rendkívül gazdagok ásványi anyagokban.

Skin So Soft Bőrtápláló és Selymesen hidratáló krémtusfürdő és testápoló

Kapkodósan telik a reggeli készülődés? Vagy már rohannánk az esti buliba? A nagy sietségnek sokszor bőrünk issza meg a levét, hiszen ilyenkor hajlamosak vagyunk átugorni testünk hidratálását. Erre nyújtanak megoldást a Skin So Soft új 2 az 1-ben testápoló készítményei, melyeket egyszerre használhatunk tusfürdőként és testápolóként is. Így nem csupán időt spórolhatunk, hanem helyet is szabadíthatunk fel a neszesszerünkben. A kellő ápolásról az újdonságokban található értékes olajok gondoskodnak; a Selymesen hidratáló verzióban az argánolaj, míg a Bőrtápláló variánsban a makadámdió-olaj teszi a bőrünket ellenállhatatlanul puhává.

skin_so_soft_bortaplalo_kremtusfurdo_es_testapolo_799_ft_4560_9.jpg

skin_so_soft_selymesen_hidratalo_kremtusfurdo_es_testapolo_799_ft_3545_1.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Skin So Soft Bőrtápláló krémtusfürdő és testápoló: 799 Ft
  • Skin So Soft Selymesen hidratáló krémtusfürdő és testápoló: 799 Ft

AVON Naturals Eper & guava és Gránátalma & mangó tusolózselé

A Naturals egy igazi csemegével kényezteti bőrünket ebben a hónapban. A kirobbanóan gyümölcsös illatú tusfürdők izgalmas zselé formát öltöttek, így igazán egyedi élményt nyújtanak zuhanyzás közben. Próbáljuk ki mindkét verziót, melyek azonnal egzotikus tájakra repítenek bennünket fenséges illatukkal.

naturals_tusolozsele.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Naturals Gránátalma és mangó tusolózselé: 1 299 Ft
  • Naturals Eper és guava tusolózselé: 1 299 Ft


AVON Senses Rio Cocktail tusfürdő

Ki ne szürcsölgetne szívesen egy hűsítő koktélt a nyári hőségben? Miért ne kényeztethetnénk ezzel bőrünket is zuhanyzás közben? A Senses legújabb tusfürdőjét éppen ezért nem más, mint a mojito koktél illata ihlette. A riói érzést a menta, a lime és egy cseppnyi rumaroma adja, míg a frissítő élményről az új, hűsítő formula, bőrünk megfelelő gondoskodásáról pedig a benne található ápoló olajok gondoskodnak.

senses_rio_cocktail_husito_tusfurdo.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Senses Rio Cocktail hűsítő tusfürdő (250ml): 669 Ft
  • Senses Rio Cocktail hűsítő tusfürdő (500 ml): 1 099 Ft

AVON Advance Techniques Ápoló hajvédő spray UV-szűrővel

Az új Advance Techniques Ápoló hajvédő spray UV-szűrővel egy igazi „must have” a strandidőre. Könnyed védőréteget képez a hajon, így megóvja azt a napsugárzás káros hatásaitól, a kiszáradástól, a sós víz okozta szárazságtól, illetve a hajszín kifakulásától is. Az UV-szűrő mellett proteint, pantenolt és algakivonatot is tartalmaz, amik ápolják az igénybevett hajszálakat. Használata rendkívül egyszerű: hajformázás előtt fújjuk be vele frissen mosott és alaposan áttörölt hajunkat, majd irány a strand!

advance_techniques_apolo_hajvedo_spray_uv-szurovel_1149_ft_2451_3.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 149 Ft

AVON FootWorks Revitalizáló lábfürdető és Revitalizáló lábápoló balzsam tengeri sóval

Nyáron lábunk megfelelő ápolása elengedhetetlen, hiszen szandálszezonban lábfejünk is állandóan szem előtt van. A FootWorks újdonságai a tengeri só erejével revitalizálják lábainkat, nyugtatják és hidratálják a száraz bőrt, miközben puhává és simává varázsolják lábfejünket. Először készítsünk lábunknak egy pihentető lábfürdőt, ezt követően masszírozzuk be talpunkat és sarkainkat az ápoló balzsammal, majd bújjunk bele kedvenc nyári szandálunkba, hogy mindenkinek megmutathassuk gyönyörű lábainkat. Az újdonságok mellett, az immár 40 évnyi lábápolási tapasztalattal rendelkező FootWorks termékcsalád is teljesen megújul. A professzionális lábápolók nem csupán új külsőt öltöttek, de új, továbbfejlesztett formulával kényeztetik lábainkat.

revitalizalo_labapolo_balzsam_tengeri_soval_75_ml.jpg

revitalizalo_labfurdeto_tengeri_soval.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 398 Ft

 

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása