Smink & Makeup

Catrice Sound of Silence Limitált Kiadás

2016. augusztus 04. Katushka

Ez a limitált kollekció már egy ideje kapható a drogériákban, de azt gondolom, hogy érdemes bemutatni, hátha valakinek eddig elkerülte volna a figyelmét.  A homokos sivatag képe inspirálta a CATRICE “Sound of Silence” Limitált Kiadását, ami 2016 júliustól már elérhető. Fekete-fehér természetes tónusok, mint a bézs és a barna egészülnek ki a kontrasztos lila és mályva színekkel, egy kis arany csillogással kiegészülve.

catrice-sound-of-silence-2016-collection.jpg

CATRICE Sound of Silence – Szemhéjpúder Toll

Már egy rétegben intenzíven fed. Három Szemhéjpúder Toll szivacsos applikátorral, krémes textúrával a hosszantartó eredményért. Elérhető három árnyalatban: C01 Calm Down; MAUVE On, C02 Pure Silence és C03 mudITATION.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

CATRICE Sound of Silence – Zselés Szemceruza

A Sound of Silence Zselés Szemceruza egy intenzív, arany színű, metál hatású szemceruza, mellyel gyönyörűen ki lehet emelni a szem körvonalait. A zselés textúrát érdemes a felső szemhéjra felvinni, akár egy szemhéjtust.

Javasolt fogyasztói ár: 1089 Ft

CATRICE Sound of Silence – Arany Ajakfény

Sivatagi Rózsa. A könnyed fedésű pink ajakrúzs, arany csillogó résszel friss színt garantál, aranyló csillogással. Elérhető egy árnyalatban: C01 Golden Spirit.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

catrice-sound-of-silence-2016-collection-3.jpg

CATRICE Sound of Silence – Pirosító, Bronzer

Ez a duo igazán teli találat a nyári hónapokra: a bronzosító púder garantálja a napbarnított hatást, a pink pirosító pedig üde, friss arcbőrt eredményez. Elérhető egy változatban: C01 Desert Flower.

Javasolt fogyasztói ár: 1659 Ft

catrice-sound-of-silence-2016-collection-1.jpg

CATRICE Sound of Silence – Folyékony Csillám

A Folyékony Csillámot alkalmazhatod önmagában vagy alapozóval együtt – a folyékony highlighter egy igazán sokoldalú termék. A természetes és egyedi ragyogásért. Az innovatív üveg kiszerelés, egyedi adagolóval garantálja a pontos felvitelt. Elérhető egy változatban: C01 Golden Spirit.

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

catrice-sound-of-silence-2016-collection-4.jpg

CATRICE Sound of Silence – Körömlakk

Négy limitált körömlakk: mályva, pink és két nude színben. Elérhető négy árnyalatban: C01 Calm Down 'n' MAUVE On, C02 Touched By Peace, C03 mudITATION és C04 Quietude.

Javasolt fogyasztói ár: 879 Ft

catrice-sound-of-silence-2016-collection-2.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása