Smink & Makeup

Októberi AVON újdonságok - Sminkek

2016. szeptember 20. Katushka

Már megszokhattátok, hogy minden hónapban bemutatom Nektek az AVON várható újdonságait. Ez most sincs másképp. Lássuk mivel készül a márka októberre.

true_colour_perfect_reds_ajakruzs_mood.jpg

AVON Extratartós púderalapozó

Az AVON új Extratartós púderalapozója egy kompakt termékben egyesíti az alapozó és a púder tulajdonságait, amellyel hosszantartó és gyönyörű, természetes hatású sminket készíthetünk. A púderalapozó ugyanis egy lépésben fed, mint egy alapozó és fixál, mint egy púder. A praktikus tükrös kiszerelésnek köszönhetően pedig bárhova magunkkal vihetjük, így napközben sem kell lemondanunk a tökéletesen kinéző arcbőrről.

extratartos_puderalapozo_3199_ft.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

AVON True Colour újdonságok

Ősszel az élénk, pasztelles árnyalatok helyét újra a mélyebb, vöröses árnyalatok veszik át. Főleg, ami a rúzs- és a körömtrendeket illeti. Az új True Colour Perfect Reds ajakrúzsok és a True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok 7-7 új, vadító vörös árnyalatban pompáznak, így mindenki megtalálhatja kedvencét.

avon_true_colour_perfect_reds.jpg

A True Colour Perfect Reds ajakrúzsok önmegújító pigmentjeinek köszönhetően intenzív színt és krémes hatást biztosítanak. Emellett kondicionáló olajokkal és E-vitaminnal dúsított formulájuknak köszönhetően ápolják is ajkainkat.

avon_true_colour_perfect_reds_koromlakkok.jpg

A True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok hosszan tartó színbe öltöztetik és erőt adnak körmeinknek. A könnyű és egyenletes felvitelt a precíziós, lapos ecset segíti, amellyel pillanatok alatt elkészíthetjük a manikűrünket.

Ajánlott fogyasztói árak:

True Colour Perfect Reds ajakrúzs: 1 699 Ft
True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakk: 1 398 Ft

AVON Por állagú szemhéjpúder

Az AVON új por állagú szemhéjpúdere a 100%-ban természetes pigmentjeinek és ásványi összetételének köszönhetően tartós, ragyogó csillogásba borítja szemhéjunkat. Válasszunk kedvünkre a hat gyönyörű, vibráló árnyalat közül.

avon_por_allagu_szemhejpuder.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON Arcecset

A tökéletes alapozás két sarkalatos pontja, egyrészt a megfelelő alapozó kiválasztása, másrészt pedig annak egységes felvitele. Ebben az utóbbiban nyújt segítséget az AVON új nagyméretű arcecsete, mely sűrű sörtéinek köszönhetően profi módon dolgozhatjuk el az alapozót vagy a púdert.

arcecset_2299_ft_1320_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

Tipp
Minden sminkecsetnél, de különösen az alapozó ecsetek esetében nagyon fontos a higiénia. Mivel a baktériumok könnyedén megtapadnak sörtékben, ezért ügyeljünk arra, hogy ecseteinket rendszeresen tisztítsuk. Ehhez használjunk ecsettisztító folyadékot vagy folyékony szappant, de a patikában kapható sebbenzin is tökéletes szolgálatot tehet.

AVON Gél hatású körömlakk

Az AVON Gél hatású körömlakkok 5 új árnyalattal köszöntik az őszt. A színek az évszak jellegzetes hangulatát tükrözik, mintha csak a lehulló faleveleket néznénk egy hűvös, őszi napon. Ezt a barnás, szürkés, zöldes színhatást adják vissza az új Gél hatású körömlakkok.

avon_gel_hatasu_koromlakk.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása