Smink & Makeup

Metál finish a szemeken

2016. október 05. Katushka

Az idei őszi-téli szezon erősen a metál fényről szól. - És akkor már itt az elején megjegyezném, hogy a metál fény nem egyenlő a csillámos sminkkel, az más. - Viselhetjük a szemünkön és az ajkainkon egyaránt. Próbálkozhatunk az arcon is, pirosító vagy inkább highlighter formában, de ezzel nagyon óvatosan kell bánni, mert hamar jöhet a diszkógömb hatás és inkább idétlenül fogunk kinézni, mint dögösen. A nagyobb sminkmárkák már ki is hozták a saját kis kollekciójukat, palettájukat ezzel kapcsolatban.

Érdemes körülnézni már a drogériák polcain is, mert nagyon figyelemreméltó darabokat is találhatunk közöttük. Ilyen lehet a Maybelline Rock Nude paletta, aminek eszméletlen színei vannak,...

2295316.jpg

... vagy bármelyik Colour Pop szemhéjfesték. 

colourpopswatches27.jpg

Az Artistry is kijött idén ősszel a saját metál fényű kollekciójával. Ami igazán szívmelengető számomra akollekcióból az a metál fényű ARTISTRY Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio. Ksizerelését tekintve olyan mintha szájfény lenne, de igazából egy krémes textúrájú szemhéjfesték. Csomgban lehet kapni a színeket, de a három közül az abszolúte kedvencem a Platinum árnyalat (jobb szélső). Nagyon pigmentált és szuper tartós.

119783-dv-qv.jpg

Szintén paletta és multifunkcionális. A NYX Dream Catcher palettában nagyon szép metálos színeket találunk, de kiegészülnek matt árnyalatokkal is, így számtalan sminket elkészíthetünk vele. Viszonylag jól pigmentált, de alap mindenképp kell hozzá, ha lehet akkor színezett, mert akkor még nagyobbat szólnak az árnyalatok.

dreamcatcherpalette_main.jpg

Persze minden márkának megvannak a maga metálos színei, de tényleg fontos, hogy azok milyen minőségűek Jól pigmentáltnak kell lenniük, de a legjobb márkáknál is elengedhetetlen a primer használata, így nem csak hogy intenzív lesz a színe a festéknek, de nem is fog becsomósodni a mélyítővonalban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása