Smink & Makeup

TOP 5 AVON kedvenc

2016. november 17. Katushka

Ahogy jön az év vége, úgy fognak szépen lassan megjelenni a 2016-os évre vonatkozó kedvences anyagok, ezt biztosra veszem. Az AVON összeszedte, hogy mi volt az általuk bemutatott termékek közül a TOP 5, amit a vásárlók leginkább szerettek. Az én TOP 5 kedvencem más lett a márkától, de ezt is megmutatom Nektek hamarosan :)

TOP1 - AVON Dreams parfüm 

prod_68874bt_1_613x613_07dd2164-73f9-442b-aabe-ea8c7461ed26.jpg

Miért szerették? Az AVON Dreams parfüm mesébe illő illatával álmodozásra csábít és egy gyönyörű rózsákkal teli kertbe kalauzolja érzékeinket, melyben a lédús szilva, a százlevelű rózsa és az elegáns fás aromák alkotnak kifinomult ötvözetet.

TOP2 - AVON Big and Multiplied szempillaspirál

big_and_multiplied_szempillaspiral_1999_ft_mood_1.jpg

Miért szerették? A Big and Multiplied szempillaspirál segítségével egy mozdulattal szuperdús pillákat varázsolhatunk. Speciális krémgél összetételű festéke tökéletesen befedi a szempillákat, nem ragad és intenzív dús hatást kölcsönöz nekik. A kétfunkciós spirálkefe pedig segít elérni még azokat a szálakat is, melyekről eddig azt sem sejtettük, hogy léteznek.

TOP3 - AVON Gél hatású körömlakkok

gel_hatasu_koromlakkok_1398ft.jpg

Miért szerették? Az AVON Gél hatású körömlakkjai új, továbbfejlesztett formulával és ápoló omega olajokkal gazdagodtak, melyeknek köszönhetően már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosítanak körmeinknek. Mindezt UV lámpa használata nélkül!

TOP4 - AVON Nutra Effects testápolók

unnamed_1.png

Miért szerették? Az új Nutra Effects testápolók ereje természetben előforduló olyan összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Értékes Omega 3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, ráadásul rendkívül gyorsan beszívódnak és akár 48 órán át hidratálják a bőrt.
Parabén-, ftalát-, és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

TOP5 - AVON Life for Him & for Her illatpáros

avon-life-768x1024.jpg

Miért szerették? Az AVON Life illatpárt a neves divattervező, Kenzo Takada kizárólag az AVON számára alkotta meg. Az AVON Life parfümök már megjelenésükkel is egyediséget és pozitív energiát sugároznak, amelyet a bennük található olyan magával ragadó luxus aromák, mint az írisz, a vízililiommal és a mennyei ibolya csak tovább fokoznak.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása