Smink & Makeup

AVON januári újdonságok

2017. január 01. Katushka

Kinek hogy indult az éve? Az enyém nem épp ahogy terveztem, de ez legyen csak az én bajom. :/ A lényeg, hogy az AVON nem hagyott cserben minket és ebben a hónapban is jelentkezik néhány újdonsággal, amik között érdemes körülnézni, mert van pár figyelemfelkeltő darab.

AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirál

Az AVON legújabb innovációja, az AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirál, amely egy lépésben varázsol mesésen hosszú pillákat, miközben táplálja is azokat. A szempillaspirál különleges formulája ugyanis argán-, és kókuszolajat, illetve E-vitamint is tartalmaz, amellyel megadja a pilláknak a kellő táplálást, kondicionálást. Emellett hosszantartó hatást biztosít, nem csomósodik, és nem maszatolódik.

avon_true_supreme_length_taplalo_szempillaspiral_1999_ft.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs

Egy rúzs akkor mutat igazán, ha ajkaink simák és ápoltak. Az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs innovatív formulájának köszönhetően egy lépésben színez, táplál és hidratál. Az AVONújdonsága amellett, hogy gyönyörű, gazdag és egyenletes színbe öltözteti az ajkakat, jojoba olajat, mézet és méhviaszt tartalmazó tápláló összetételének köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja is azokat. 15-ös fényvédőfaktorral pedig a nap káros sugaraitól is óvja az ajkak érzékeny bőrét.

avon_true_supreme_nourishing_taplalo_ajakruzs_supple_magenta_1799_ft_6453_5.jpg

avon_ruzs.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 799 Ft

Ecsetek

Egy ragyogó smink elkészítéséhez a megfelelő ecsetek használata legalább olyan fontos, mint maga a kozmetikum, hiszen ezek teszik lehetővé a pontos és precíz felvitelt. Az AVON professzionális sminkecsetei most új, exkluzív és ergonomikus kivitelben kaphatóak, szintetikus sörtékkel, amelyek segítségével izgalmasabbnál izgalmasabb sminkeket készíthetünk – akár a profik.

A nyolc ecsetből álló kollekció egy satírozóval ellátott szemhéjpúderecsetet, egy szemhéjtusecsetet, egy rúzsecsetet, és egy szemöldökecsetet, az arc formázásház pedig egy lapos alapozóecsetet, egy kerek fejű púderecsetet, egy ferde fejű pirosítóecsetet, illetve egy kétvégű, 2 az 1-ben kontúrecsetet tartalmaz. Az ecsetek természetesen külön-külön is beszerezhetőek, így aktuális szükségletünk szerint frissíthetjük fel ecsetkészletünket.

avon_ecsetek.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Szemhéjpúderecset satírozóval: 1 299 Ft
  • Rúzsecset: 1 699 Ft
  • Púderecset: 2 599 Ft
  • Lapos alapozóecset: 2 199 Ft
  • Szemöldökecset: 1 299 Ft
  • Pirosítóecset: 2 199 Ft
  • 2 az 1-ben kontúrecset: 2 599 Ft
  • Szemhéjtusecset: 1 299 Ft

Bőrápolás

AVON Care Tápláló termékcsalád

A téli hidegben bőrünknek nagy szüksége van az odaadó gondoskodásra. Az AVON Care legújabb családja éppen ezért tápláló zabtejet és nyugtató kamillakivonatot tartalmaz, amelyek pihe-puhává varázsolják testünket.

Az AVON Care Tápláló arckrém táplálja és puhábbá teszi az arcbőrt és segít fokozni annak hidratáltságát és helyreállítani a száraz bőr komfortérzetét. Az AVON Care Tápláló 3 az 1-ben arctisztító hatékonyan távolítja el arcunkról a sminket és a szennyeződéseket, miközben gyengéden már hidratálja is azt. Az AVON Care Tápláló családi tusfürdő minden egyes fürdés alkalmával gyengéd habjával tisztít, miközben kondicionálja és hidratálja a bőrt. Fürdés után pedig az AVON Care Tápláló Családi krém gondoskodik a puha érzésről és a megfelelő hidratáltságról. Többfunkciós krém, így arcra és testre egyaránt használható.

avon_gentle_moisture.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Avon Care Tápláló arckrém: 649 Ft
  • Avon Care Tápláló 3 az 1-ben arctisztító: 649 Ft
  • Avon Care Tápláló családi tusfürdő: 899 Ft
  • Avon Care Tápláló családi krém: 929 Ft

AVON Rózsa habfürdő

Egy fárasztó nap végén merüljünk el az új AVON rózsás habfürdő dús habjai között. Az újdonság valódi rózsakivonatot tartalmaz, így mennyei illattal lengi be a fürdőt és megnyugtató örömmel a lelkünk.

rozsa_habfurdo_949_ft_3277_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása