Smink & Makeup

Clinique Én-időm szolgáltatás

2017. február 24. Katushka

Egyre sűrűbben hallom azt a kifejezést, hogy me time, főleg, amióta anyuka vagyok. Mindenhol azt mondják, hogy fordíts magadra elég időt, hogy ne fásulj bele az anyaságba és ez nagyon igaz. Mondjuk esetembe nincs időm se belefásulni, mert a gyereknevelés mellett nagyon sokat dolgozom, de azért nem ért tényleg néha kicsit kikapcsolódni. Arról is egyre többen tudunk, hogy egyes üzletekben vannak olyan szolgáltatások, melyeket igénybe lehet venni akár ingyen, akár költségtérítéssel. A Cliniquenek már nagyon régóta van ilyen ingyenes szolgáltatása csak eddig nem tudtam róla, így feltételezem mások sem, ezért gondoltam megosztom Veletek is a tapasztalataimat.

free-clinique-you-time-express-service.jpg

A szolgáltatások között, mind bőrápolással, mind sminkeléssel kapcsolatos szakértői tanácsokat kaphatnak a vásárlók, miközben természetesen részesülhetnek a "Clinique életérzésében" is. A legtöbb esetben nem is kell még csak bejelentkezni sem, csak ha vásárlás közben épp úgy tartja kedvünk és az üzletben is van rá kapacitás, akkor bemegyünk és az alábbi szolgáltatások közül kedvünkre válogathatunk:

  • Az alapozás titkai
  • Hidratálás felsőfokon
  • Csak férfiaknak
  • Spa élmény otthon
  • Viszlát pattanások
  • Hangulat választó
  • Különleges pillanatok
  • Smink trendek

Felhelyeznek akár egy maszkot, hidratálókrémeket, segítenek elsajátítani az alapozás és szemöldökformázás titkait, relaxáló kézmasszázsban részesítenek az arra vágyókat és még sorolhatnám. De hogy melyik szolgáltatás mit is takar? Lássuk!

Az alapozás titkai - Ingyenes

Tanácsadás a megfelelő alapozó kiválasztásában és felvitelében, bőrtípusnak, korosztálynak, igényeknek megfelelően. 

Hidratálás felsőfokon - Ingyenes

Nagyon fontos, hogy a bőrünk megfelelően legyen hidratálva, ehhez viszont fontos tudnunk, hogy milyen a bőrtípusunk, mert ha rosszul választunk például hidratálót, többet árthatunk a bőrünknek vele, mint használunk! Ilyenkor erre is sor kerül, majd a tanácsadó ajánl egy megfelelő hidratálót, amit ott a helyszínen ki is lehet próbálni. 

Csak férfiaknak - Ingyenes

Értelem szerűen ez egy olyan szolgáltatás, melyet csak férfiak vehetnek igénybe. Sok férfi arcápolási rutinja kifúj a borotválkozásnál, viszont nagyon fontos az elő és utó hidratálás náluk is. Ezen a tanácsadáson nekik nyújtanak segítséget.

Spa élmény otthon - Ingyenes

Ilyenkor megmutatják a tanácsadók, hogy miként lehet otthon is egy kis me time-ot becsempészni a hétköznapokba. Tökéletes választás erre például egy arcmaszk, vagy egy revitalizáló kezelés

Viszlát pattanások - Ingyenes

Nem csak a tinik küzdenek a pattanásokkal, hanem az is aki már esetleg túl van a húszas évein is. Ilyenkor megfelelő bőrápolási tanácsadást kapnak a jelentkezők, miként lehetne a pattanásokat enyhíteni, kezelni, illetve azt is megmutatják, hogy lehet őket sminkkel eltüntetni.

Hangulat választó - Ingyenes

Sokan biztos tudják, hogy a Clinique-nek parfümjei is vannak, de ezeket akár illatterápiaként is lehet használni. Nekem például az egyik kedvenc illatomat keverték a kézkrémembe és imádtam!

Különleges pillanatok - Ára 8 900 forint

Azoknak ajánlják, akik szeretnének egy eseményre tökéletes sminkben megjelenni. Épp ezért fordulnak segítséghez. Az üzletben a szaktanácsadók kisminkelik a jelentkezőket és a szolgáltatás árát teljes mértékben levásárolhatják. A szolgáltatás 45 perces és előregisztráció szükséges hozzá!

Smink trendek - Ára 8 900 forint

Ha szeretnéd megtanulni, milyen smink is áll jól neked, akkor egy gyorstalpalón vehetsz részt az üzletben, persze előre bejelentkezés után megmutatják milyen sminkek állnak jól és mit hova érdemes felvinni, hogy a legszebb formádat tudd mutatni. A szolgáltatás árát teljes mértékben levásárolható. A szolgáltatás 90 perces és előregisztráció szükséges hozzá!

Az üzletlistát az alábbi linken találjátok, ha Ti is szeretnétek valamelyik szolgáltatást kipróbálni. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása