Smink & Makeup

Mi is az az AVON mark.

2017. március 20. Katushka

Az elmúlt 1-2 hónapban nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy mi ez az új márka, amit az AVON neve alatt hirdetnek. Most szeretném mindenki fejében tisztázni, hogy mi is ez a márka és mi köze van az AVON-hoz.

ma.gifavon-true-logo.jpg

Az AVON-nak eddig is volt saját sminkmárkája. Idén év elejétől most házon belül megbontották a sminktermékeket, így a következőképpen néznek ki a brandek:

  • AVON mark. - új
  • AVON True - új
  • AVON Color Trend

AVON Mark.

mark. névre hallgató "almárka" alapvetően egy fiatalosabb, lendületesebb színválasztékkal rendelkező kollekció. Ebben ugyan úgy találhatóak lakkok, pirosítók, paletták, rúzsok, mint pl a True-ban, csak ezek inkább vagányabb árnyalatok. Hivatalosan a 20-35 év körüli nőket akarták velük megcélozni, de nyilván nem kizárólag.  A mark. megtestesíti mindazt, amit egy modern, trendi, belevaló lány képvisel – merész, bohém, színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák. A márkához már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új, extravagáns külsőt kapnak, ezen felül pedig hónapról-hónapra további izgalmas sminkújdonságokkal bővül a mark. színes kínálata.

mark_spectralash_szempillaspiral_2099_ft_0455_6_1.jpg

A márka első újdonsága a mark. Spectralash szempillaspirál, mely különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Ehhez csupán a megfelelő számú fokozathoz kell tekernünk a tubust attól függően, hogy dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni. A hármas fokozattal szempilláink akár nyolcszor dúsabbnak tűnhetek, emellett nem pereg, nem csomósodik, és nem maszatolódik, így sminkünk végig makulátlan marad.

AVON True

Az új márka védjegy mindazokra az értékekre, amiket az AVON dekorkozmetikumok már eddig is magukban foglaltak és büszkén képviseltek: a minőséget, a hosszantartó hatást és a megbízhatóságot. Az AVON True névvel fémjelzett termékek esetében így továbbra is biztosak lehetünk abban, hogy könnyedén elérhetjük velük a kívánt hatást, teljes mértékben bízhatunk abban, hogy minőségi termékeket kapunk, illetve segítenek nekünk abban, hogy felfedezhessük igazi önmagunkat. Az AVON True termékek használatával így mindig divatos, kifinomult és stílusos sminket készíthetünk magunknak. A megújulás során a már jól ismert, népszerű termékek egy része új, letisztult külsőt kap, mindezen kívül pedig további olyan izgalmas sminkújdonságokkal bővül az AVON True széles kínálata, mint az AVON True Supreme Length tápláló szempillaspirál vagy a True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása