Smink & Makeup

Születésnapi nyereményjáték - Clinique ajándékcsomagokért

2017. április 12. Katushka

Ennek is eljött az ideje :) A Makeup Blog most ünnepli 6. születésnapját, ami egészen hihetetlen! Nagyon sok minden történt a bloggal is és velem is az elmúlt 6 évben. Mindig is fontos volt számomra, hogy olyan tartalmat tudjak Nektek mutatni, ami hasznos, így talán megkönnyítettem a termékekkel kapcsolatos döntéseket, vagy épp a sminkeléssel kapcsolatos kérdésekre találtatok válaszokat :) Ez továbbra is így lesz, amennyi az erőmből és az időmből kitelik, azt továbbra is a lehető legszínvonalasabb anyagokra fogom fordítani! És persze időről időre, nyereményjátékokra. ;) Mint ahogy teszem ezt most is, mert nehogy már csak egyedül kelljen ünnepelnem!!! Szeretném, ha sokan velem együtt osztoznátok az örömömben, így most több, igen értékes ajándékcsomagot is ki fogok sorsolni.

Az első nyereményjáték egyből egy Clinique játék lesz, melyben két szerencsés, egy-egy szempillaspirál ajándékcsomagot fog nyerni.

clinique_nyeremenyjatek.jpg

Amit érdemes ezekről a csomagokról tudni:

Power Up The Drama Set

Lash Power Mascara
Hosszantartó szempillaspirál maszatolódás és elkenődés nélkül. Izzadtság-, pára- és könnyálló, mégis könnyen eltávolítható meleg vízzel. Egyedülálló keféje eléri és befedi még a legkisebb szempillákat is. Szemészetileg tesztelt.

Quickliner for Eyes Intense
Hosszantartó szemceruza, amely nem kenődik el. Krémes formulájának köszönhetően könnyű a felvitele. Szemészetileg tesztelt.

Pep-start Eye
Vibrálóvá, üdévé és hidratálttá teszi a szemkörnyéket függetlenül attól, hogy reggel vagy éppen este 9-kor használja. Peptidek keverékével csökkenti a stressz, valamint öregedés látható jeleit. Segíti a korrektorok és a szemhéjpúderek egyenletes felvitelét. Tökéletes sminkalap a szemnek.

High Impact Favourites Set

Take the day off
Gyors, gyengéd, és könnyen használható, olajmentes, két komponensű folyékony sminklemosó. Eltávolítja a tartós festéket a szemről, a szempillákról, az ajkakról és az orcáról. Szemészetileg tesztelt. Nem irritálja a szemet, ideális kontaktlencsét viselők számára is.

Pep-start Eye
Vibrálóvá, üdévé és hidratálttá teszi a szemkörnyéket függetlenül attól, hogy reggel vagy éppen este 9-kor használja. Peptidek keverékével csökkenti a stressz, valamint öregedés látható jeleit. Segíti a korrektorok és a szemhéjpúderek egyenletes felvitelét. Tökéletes sminkalap a szemnek.

High Impact Mascara
Minden egyes pillát meghosszabbít és tömörebbé tesz, bujább, lágyabb, merészebb hatást nyújt. Szemészetileg tesztelt.

Játékszabály

Ez a nyeremény most a facebookon fog zajlani, vagyis az ott kommentelők és megosztók között fogok kisorsolni egyet-egyet, akik megnyerik a csomagokat! Nem kell tehát mást tennetek, mint hogy kommentelni a poszt alá, hogy Nektek mi a kedvenc Clinique terméketek és megosztani a nyereményjáték posztját:) 

Meddig tart a játék?

A játék most indul és április 15. éjfélig fogadom a kommenteket.

A sorsolás április 16-án fog történni és a nyerteseket facebook üzenetben fogom értesíteni. 

Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok és ünnepeljünk együtt!!! :)

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása