Smink & Makeup

Májusi AVON újdonságok - Sminkek és körömlakkok

2017. április 23. Katushka

Javában tombol/na a tavasz, ha a hó épp nem esne... A lényeg, hogy ez ne szegje kedvünket, mert igenis ilyen rossz időben is színesedjünk be! Hordjunk és viseljünk színeket, így talán nem csak a saját, de környezetünk közérzetére is jobb hatással lehetünk! :) Az AVON májusi újdonságai kétség nélkül kedélyjavítóak, mert színesebbnél színesebb lakkokkal, rúzsokkal találkozhatunk és már megvetették a lábukat a fényvédő termékek is, ami határozottan nyárcsalogató lehet! :)

mark. Gél hatású körömlakk

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen és ehhez hasonló varázslatos nyári színekkel bővül a mark. Gél hatású körömlakkok palettája. A 9 új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak a körmöknek. A tartós hatás eléréséhez ráadásul nem szükséges UV lámpa használata, és mint a hagyományos körömlakkokat, egyszerűen lemoshatjuk.

avon_mark_gel_koromlakk.jpg

Új árnyalatok: Daysie, Pine-Appled, Surebet, Cerise-ly, Periwinkles, Sea My Nails, Violaceous, Violetized, So Jelly

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

mark. Neonszínű körömlakk
Hamarosan itt a nyár, ebben az időszakban szeretünk feltűnő, színes ruhákba bújni. Ne csak magunkat, körmeinket is öltöztessük ragyogó, extrém színekbe. A mark. Neonszínű körömlakkjai élénk, enyhén csillámos árnyalatai közül mindenki megtalálhatja kedvencét.

avon_mark_neon_gel_koromlakk.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON True matt hatású ajakrúzs
A matt ajkak visszavonhatatlanul beleivódtak napjaink sminktrendjébe. Sokak örömére, az AVON méltán híres matt hatású ajakrúzs palettája 3 új, rózsaszín árnyalattal bővül. A hosszan tartó, magas fedésű rúzsok bársonyos formulájuknak köszönhetően simán siklanak az ajkakon, illetve nem szárítják, hanem mesésen hidratált érzést biztosítanak azoknak. Az üde frissességet és életteli megjelenést biztosító pink színű ajakrúzsok így garantáltan neszesszerünk pótolhatatlan darabjai lehetnek a nyár folyamán.

avon_matt_ruzs.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 699 Ft

mark. Körömdíszítő lakk
Nem csak az élénk színek, hanem a geometrikus formák is hódítanak ezen a nyáron – nem csupán az öltözködés, hanem a körömdíszítés terén is. Az AVON új, mark. Körömdíszítő lakkjainak segítségével könnyen elkészíthetjük a nyár legtrendibb manikűrjét. A speciális, vékonyított ecsettel precíz vonalakat húzhatunk és ügyelhetünk az egészen apró részletekre is. A látványos körmöknek csak a képzelet szabhat határt!

avon_diszito_lakk.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

mark. Arcpirosító púder
Sminkelési rutinunk egyik fontos lépése a pirosítás, ezzel adunk életet a lealapozott, egységesített arcunknak. A hamvas arcpírt könnyen elérhetjük az új mark. Arcpirosító púdereinek segítségével, amellyel a friss, tavaszi virágok színeit varázsolhatjuk orcáinkra.

avon_pirosito.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

mark. Természetes ragyogást kölcsönző alapozó SPF 15
A no make-up smink lényege a természetes, egészséges bőr megteremtése úgy, hogy a végeredménnyel olyan hatást keltsünk, mintha semmilyen dekorkozmetikumot nem használtunk volna. Ennek a szépségtrendnek kedvez a mark. új alapozója, mely finom ragyogást biztosít arcbőrünknek. A könnyű állagú alapozó vitaminokat tartalmazó formulája üde fényt ad és energiával teli külsőt kölcsönöz viselőjének. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, így arcbőrünk megfelelő fényvédelmet kap használata során, ami különösen a nyári hónapokban lényeges. A pumpás kialakítású alapozók 5 különböző árnyalata közül mindenki könnyen megtalálhatja a bőrszínének leginkább megfelelőt. Élvezzük bőrünk ragyogását!

mark_termeszetes_ragyogast_kolcsonzo_alapozo_spf_15_shell_3199_ft_0680_9.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft
Minden nő szereti a puhaság érzését, legyen szó akár egy finomszövésű kasmír pulóverről vagy akár az arcbőrünkről. Az új Luxe 2 az 1-ben alapozó és sminkalap gyémántporos összetétele közepes fedést biztosít, mattít, csökkenti a tág pórusok láthatóságát, miközben bársonyosan puha érzetet hagy arcbőrünkön. Vegyes és zsíros bőrtípussal rendelkezők is használhatják.

Ajánlott fogyasztói ár: 3 149 Ft

AVON Luxe kasmírpuhaságú 2 az 1-ben alapozó és sminkalap SPF 15
Minden nő szereti a puhaság érzését, legyen szó akár egy finomszövésű kasmír pulóverről vagy akár az arcbőrünkről. Az új Luxe 2 az 1-ben alapozó és sminkalap gyémántporos összetétele közepes fedést biztosít, mattít, csökkenti a tág pórusok láthatóságát, miközben bársonyosan puha érzetet hagy arcbőrünkön. Vegyes és zsíros bőrtípussal rendelkezők is használhatják.

luxe_kasmirpuhasagu_2_az_1-ben_alapozo_es_sminkalap_spf_15_3149_ft_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 149 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása