Smink & Makeup

AVON júniusi újdonságok

2017. május 16. Katushka

A nyár eleje az AVON-nál sok újdonságot fog tartogatni, mind a beauty, mind a bőrápolási szekcióban. Fontos nyáron a megfelelő bőrápolás, mert sokkal inkább ki vagyunk téve a környezeti hatásoknak, ártalmaknak. Ami a sminkeket illeti ilyenkor mindig egy picit jobban "beszínesedünk", illetve előszeretettel használunk különböző bronzosítókat. Ebben a posztban megmutatom Nektek, mivel is készül az AVON nyárra.

mark. ragyogást fokozó sminkalap

A matt hatású sminkeket a nyári időszakban a ragyogó végeredményt adó termékek váltják fel, hiszen nincs is annál szebb látvány, mikor az egészséges, tündöklő bőrünkön megcsillan a nap fénye. Ez a kettős funkcióval rendelkező termék sminkalapként is remekül mutat az alapozónk előtt használva, de ugyanakkor önmagában, highlighterként is remekül funkcionál, és szépen kiemeli az arc magasabb pontjait.

mark_ragyogast_fokozo_sminkalap_2299_ft_6394_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

AVON True Pro+ körömlakk

Nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hódít a pasztell rózsaszín, manikűrünk is tündökölhet ebben a finom, púderes színben. Az AVON körömlakkjai között három új árnyalatot köszönthetünk, amelyek tükörszerű ragyogást és teljest fedést nyújtanak. A hosszan tartó színhatást biztosító körömlakkokban Dura-Plus komplex is található, amivel még erősebbé is tehetjük körmeinket.

avon_true_pro_koromlakk_inspired_iris_1398_ft_2022_2_5.jpg

avon_true_pro_koromlakk_mauve_rose_1398_ft_0393_9_4.jpg

avon_true_pro_koromlakk_wandering_rose_1398_ft_2578_3.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON True Glow barnító púder

A természetesen lebarnult arcbőr hatását érhetjük el az AVON barnító púderével, amely bronzos, ragyogó külsőt és egyenletes, üde arcszínt kölcsönöz orcáinknak. A minden bőrtípushoz illeszkedő púder négy különböző árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tónusú verziót.

avon_true_glow_barnito_puder_3199_ft.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

AVON tipp: Az igazán napcsókolta hatás érdekében leheletnyit vigyünk fel a halántékunkra, az orrunkra és az állunkra is.

AVON True Summer barnító krém

Nyáron, a napon egészségesen lebarnult bőrért áhítozunk, azonban előfordulhat, hogy a dolgos hétköznapok miatt nem tudunk sokat a szabadban sütkérezni, vagy esetleg érzékeny bőrünk nem bírja az égető napot. Erre nyújthat megoldást az AVON új barnító krémje, amellyel napról napra fokozhatjuk bőrünk barnaságát, csíkozódás nélkül. Egyenletesebbé és ragyogóbbá teszi a bőr tónusát és tartósan hidratálttá varázsolja azt. Használatával a nap káros sugaraitól sem kell félnünk, ugyanis 15-ös fényvédő faktorral óvja bőrünket. Két árnyalatban kapható, így a világos és a sötét bőrűek is bátran használhatják.

avon_true_summer_barnito_krem_1799_ft.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 799 Ft

Hódítanak a fagyi színek!

A forró nyári napokon mindenkinek jól esik egy hűsítő, színes fagylalt, ami sokszor nem csak ízlelőbimbóinkat, hanem szemünket is gyönyörködteti. Ezek a színpompás fagyi színek ihlették a Color Trend legújabb ajak- és köröm újdonságait. A cuki, pöttyös csomagolásba bújtatott ajakrúzsok az eper és málna színeit varázsolják ajkainkra, míg körmeinket a pisztácia, a citrom és a levendula árnyalataiba is öltöztethetjük.

color_trend_ajakruzs_peach_paradise_499_ft_2094_1.jpg

color_trend_ajakruzs_strawberry_sundae_499_ft_0231_1.jpg

color_trend_gyorsan_szarado_koromlakk_bubblegum_bliss_819_ft_3251_6.jpg

color_trend_gyorsan_szarado_koromlakk_lime_crush_819_ft_1649_3.jpg

color_trend_gyorsan_szarado_koromlakk_peach_sorbet_819_ft_1721_0.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Color Trend ajakrúzs: 499 Ft
  • Color Trend gyorsan száradó körömlakk: 819 Ft

AVON True Nutra Effects Ránctalanító BB krém SPF 15

A természetes, ragyogó hatás és a ránctalanítás erejét ötvözi az új AVON True Nutra Effects Ránctalanító BB krém. Az ultrakönnyű állagú, hidratáló hatású, színezett krém tökéletesen egybeolvad a bőrrel és tartós fedést biztosít. Az antioxidánst tartalmazó formula segít csökkenteni a ráncok külsejét és egyenletesebbé teszi a bőrtónust, miközben természetes, ragyogó hatást eredményez. Az AVON True védjeggyel ellátott BB krém parabén-, ftalát- és színezékmentes, allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják. A nap káros sugaraival a benne található 15-ös fényvédő faktor veszi fel a küzdelmet.

avon_true_nutra_effects_ranctalanito_bb_krem_spf_15_2199_ft.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 199 Ft

AVON Care Bőrnyugtató és frissítő testápoló

A nyári hőségben a könnyű textúrájú, mégis hatékony testápolókat részesítsük előnyben. Az AVON Care legújabb, zöldtea-kivonatot tartalmazó testápolója gyorsan beszívódó formulájának köszönhetően nem hagy ragacsos érzetet, mindemellett mennyeien hidratálttá varázsolja bőrünket. Nyugtatja és kisimítja a bőrt, továbbá segít csökkenteni annak pirosságát és a feszülő érzetét.

avon_care_bornyugtato_es_frissito_testapolo_949_ft_1895_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

Hello Kitty kollekció igazi kishercegnőknek

Az AVON Hello Kitty kollekciója régóta a kishercegnők kedvence, amely most új ruhát öltött magára. A cukorka illatú tusfürdő és sampon felvidítja az esti fürdést, a hajfésülést könnyítő hajspray pedig játékos időtöltéssé varázsolja a fésülködést. Annak érdekében, hogy a kishölgyek a fürdést követően is valóságos hercegnőknek érezhessék magukat, a virágos-gyümölcsös illatpermet és egy cuki, díszcsomagolásban kapható kölni fog gondoskodni.

Kattints a képre a galériához 

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Hello Kitty tusfürdő: 959 Ft
  • Hello Kitty sampon: 959 Ft
  • Hello Kitty hajkifésülő spray: 1 399 Ft
  • Hello Kitty illatpermet: 959 Ft
  • Hello Kitty kölni: 2 499 Ft

AVON Naturals Rózsaszín grépfrút és menta szett

A frissítő, lédús grépfrút és a hűsítő menta különleges elegyét zárta az AVON a legújabb Naturals testápoló szettjébe. Az élénkítő tusfürdő tökéletes a nyári zuhanyzások alkalmával, majd ezt követően az azonnali hidratálásról az ápoló testápoló gondoskodik. Ha napközben felfrissülésre vágyunk kapjuk elő a pezsdítő illatú testpermetet, amely a forró nyári napok elengedhetetlen kelléke lesz.

 

naturals_rozsaszin_grepfrut_es_menta_testapolo_999_ft_1824_2.jpg

naturals_rozsaszin_grepfrut_es_menta_testpermet_999_ft_1784_8.jpg

naturals_rozsaszin_grepfrut_es_menta_tusfurdo_999_ft_1879_6.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Naturals Rózsaszín grépfrút és menta tusfürdő: 999 Ft
  • Naturals Rózsaszín grépfrút és menta testápoló: 999 Ft
  • Naturals Rózsaszín grépfrút és menta testpermet: 999 Ft

AVON Senses Oriental Zen tusfürdő

Kényeztessük magunkat egy nyugtató, relaxáló zuhannyal a Senses termékcsalád legújabb tagjának segítségével és hagyjuk, hogy a jázmin és a zöld tea tiszta, hűs illata elvarázsolja érzékeinket és békét teremtsen lelkünkben. A benne található C- és B5-vitamin komplex mindeközben mélyen hidratáltá és puhává teszi bőrünket.

 

senses_oriental_zen_tusfurdo_1099_ft_1631_1.jpg

senses_oriental_zen_tusfurdo_669_ft_1212_0.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Senses Oriental Zen tusfürdő 250 ml: 669 Ft
  • Senses Oriental Zen tusfürdő 500 ml: 1 099 Ft

AVON Senses Power Fresh sampon és tusfürdő

Az AVON a férfiakra is gondol, akik a szépségápolás terén sok esetben előnyben részesítik a praktikus termékeket. Ilyen az új, frissítő összetételű Senses 2 az 1-ben sampon és tusfürdő, amelyben a yuzu és az aromás pézsma élénkítő és férfias elegye, energizáló élményt nyújt a zuhany alatt.

senses_power_fresh_sampon_es_tusfurdo_1099_ft_0189_1.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Senses Power Fresh sampon és tusfürdő 250 ml: 669 Ft
  • Senses Power Fresh sampon és tusfürdő 500 ml: 1 099 Ft

AVON Naturals Bazsalikom és lótuszvirág 2 az 1-ben sampon és balzsam

A károsodott, fényét vesztett haj már a múlté. Az AVON Naturals legújabb, vitaminos, 2 az 1-ben sampon és balzsam, bazsalikom- és lótuszvirág-kivonatával kiegészülve regenerálja a károsodott tincseket, így erősebb érzetet és dúsabb hatást kölcsönöz a hajnak, ami által frizuránk ápolt, üde ragyogást kap.

naturals_bazsalikom_es_lotuszvirag_2_az_1-ben_sampon_es_balzsam_250_ml_599_ft_0226_1.jpg

naturals_bazsalikom_es_lotuszvirag_2_az_1-ben_sampon_es_balzsam_700_ml_1049_ft_0037_2.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Naturals Bazsalikom és lótuszvirág 2 az 1-ben sampon és balzsam 250 ml: 599 Ft
  • Naturals Bazsalikom és lótuszvirág 2 az 1-ben sampon és balzsam 700 ml: 1 049 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása