Smink & Makeup

4 smink I 1 paletta - Sminksuli

2016. október 27. Katushka

Talán ilyen poszt még nem is volt, pedig már nagyon régen szerettem volna ilyet csinálni. Sokszor kérdezitek tőlem, hogy milyen palettát érdemes venni, amivel több típusú sminket el lehet készíteni. Én először mindig egy nudabb palettát szoktam ajánlani, amiben elsősorban föld színek vannak, mert az szinte mindenkinek jól áll. Nemrég kaptam egy kipróbálásra egy kicsit erősebb színeket tartalmazó palettát, amit nem biztos, hogy elsőre levenne a polcról az ember. Persze nem túl durva, de én hamarabb nyúlnék egy barnásabb palettához, mint ehhez. 

dsc_1049.JPG

Viszont szerettem volna Nektek megmutatni, hogy egy ilyen paletta is jó választás lehet, akár munkába, akár alkalomra akarunk sminket készíteni.  Kiindultam egy nagyon visszafogott, nappali, munkába, vagy iskolába való sminktől és eljutottam egy erősebb, füstösebb, party sminkhez. A sminket folyamatosan építettem, egyiket sem szedtem le, mindig az előzőt "turbóztam" fel. Azt talán már mondanom sem kell, hogy a szemhéjamat bázissal lealapoztam, így szépen megtapadt benne a festék és tartós is maradt. De lássuk, mit alkottam :) 

tovább

Maybelline The Rock Nudes paletta teszt

2016. október 26. Katushka

És igen, ennek is eljött az ideje. Mostmár itthon is elérhető a Maybelline harmadik The Nudes palettája, mely a The Rock Nudes nevet kapta. Egészen találó, mert a korábbiakhoz képest ez egy picit vadabb, fényesebb és fémesebb árnyalatokat tartalmaz. Igazi party paletta. 12 különleges fémes csillogású árnyalat a merész, füstös színektől a hideg tónusú természetesekig, melyek végtelen kombinációjával minden alkalomra könnyedén elkészítheted a tökéletes sminket. A selymes textúrát könnyű eldolgozni, a pigmentált színek pedig sokáig tartanak.

dsc_1049.JPG

tovább

Vitamin a hajnak (X)

2016. október 20. Katushka

Egyre több hölgy és úr is küzd a hajhullás problémájával. Sajnos bizonyos esetekben betegség is állhat a háttérben, melyet mindenképp érdemes kivizsgáltatni. Viszont más esetekben, ha megfelelő segítséget adunk a szervezetünknek, akkor nagyban javíthatunk a problémán. Nagyon fontos a megfelelő táplálkozás, az elegendő folyadék, vízfogyasztás. Ezek mellett pedig adhatunk egy kis plusz löketet is a hajunknak, arra megfelelő vitaminokkal.

hajhullas-fesu.jpg

Mi áll a hajproblémák hátterében?

tovább

Akció csak nektek, csak most!

2016. október 19. Katushka

A mai nap meglepett a PinkPanda egy szuper "kis" csomaggal. 5,5 éve írom a blogot és kapok csomagokat, de még most is olyan izgatottsággal bontom ki őket, mintha ez lenne az első :) A PinkPanda az egyik olyan webáruház, aki mindig olyan meglepicsomagot küld nekem, aminek minden része kincs. Amint kézhez kapom, gyorsan befotózom és már próbálom is ki, mert olyan jók. És most a post végén van egy kis meglepi is a számotokra ;) 

A mostani csomag sem volt akármilyen, mert a következők voltak benne:

dsc_1051.JPG

tovább