Smink & Makeup

22. hét - Akciófigyelő

2017. május 28. Katushka

Innentől minden hétre csinálok egy akciófigyelőt, az általam követett webáruházakról, boltokról. Ezek az ajánlók jórészt beauty dolgokról fognak szólni. Nyilván nem követek minden webáruházat, de ha esetleg az aktuális hétről kimarad valami, akkor kommentbe nyugodtan írjátok meg és frissítem a posztot! Illetve ha van olyan üzlet, vagy webshop, ami érdekel Titeket, azt is írjátok meg! :) Legyen ez egy amolyan közösségi funkció, ami mindenki számára hasznos infókat tartalmat és amit együtt tudunk építeni, mert nem mindenkinek van ideje arra, hogy átböngéssze az akciós újságokat, hírleveleket és ajánlatokat. Érdemes minden nap megnézni a heti ajánlatot, mert napi szinten is frissülhet a lista, új ajánlatokkal!

akciofigyelo_1.jpg

tovább

AVON júniusi újdonságok

2017. május 16. Katushka

A nyár eleje az AVON-nál sok újdonságot fog tartogatni, mind a beauty, mind a bőrápolási szekcióban. Fontos nyáron a megfelelő bőrápolás, mert sokkal inkább ki vagyunk téve a környezeti hatásoknak, ártalmaknak. Ami a sminkeket illeti ilyenkor mindig egy picit jobban "beszínesedünk", illetve előszeretettel használunk különböző bronzosítókat. Ebben a posztban megmutatom Nektek, mivel is készül az AVON nyárra.

mark. ragyogást fokozó sminkalap

A matt hatású sminkeket a nyári időszakban a ragyogó végeredményt adó termékek váltják fel, hiszen nincs is annál szebb látvány, mikor az egészséges, tündöklő bőrünkön megcsillan a nap fénye. Ez a kettős funkcióval rendelkező termék sminkalapként is remekül mutat az alapozónk előtt használva, de ugyanakkor önmagában, highlighterként is remekül funkcionál, és szépen kiemeli az arc magasabb pontjait.

mark_ragyogast_fokozo_sminkalap_2299_ft_6394_1.jpg

tovább

Körömlakkdömping a Catricetól

2017. május 01. Katushka

Szinte minden márkának van már gél hatású körömlakkja. Az tény, hogy nem vetekszenek az igazi gél lakkozással, viszont az is igaz, ha valaki olcsóbb és tartós körömlakkozásra vágyik, annak érdemes ezekkel próbát tennie. A Catrice 45 csodás és élén árnyalattal szolgál erre a célra. Amit érdemes betartani, hogy a fedőlakk legyen márka azonos és biztosíts a tartós hatást. A ICONails Gel fedőlakk az ígértek szerint 10 napig tartós lakkhatást biztosít.

catrice_lakk_1.jpg

catrice_lakk_2.jpg

catrice_lakk_3.jpg

Az innovatív körömlakk formula biztosítja a tökéletes gél hatású csillogást és maximális tartósságot 45 ragyogó árnyalatban. Acai olajjal dúsított körömlakkok magas fényű végeredménnyel - köszönhetően a beépített GLOSS SEAL RTM technológiának. Az új, professzionális ecset pedig lehetővé teszi az egyszerű és pontos felvitelt.
Ár: 899 Ft
Az ICONails Gel fedőlakk hybrid technológiájának köszönhetően tartja a színt és fokozza a körömlakk fényét akár 10 napon át. Erős, gél hatású védőréteget képez a körömlakk tartósságának növelése érdekében.
catrice_lakk_4.jpg
Ár: 1159 Ft.

L.O.V. tavaszi kollekció

2017. április 30. Katushka

2016-ban mutatták be a L.O.V. márkát Magyarországon, ami egyből nagy kedvence lett az itthoni hölgyeknek. Korábbna már írtam róla, azt itt el is tudjátok olvasni. A lényeg, hogy nagyon jó minőségű termékekről van szó, megfizethető áron. Drogériás termék és nagyon sokrétű termékkínálattal várja a sminkelni vágyókat. A tavaszi kollekció nagyon kifinomult és elegáns, hordható lett. Nincsenek benne kirívó színek, ezáltal egymással jól kombinálhatóak.

 lov-spring-exclusive-collection.jpg

tovább

3D műszempilla hitek és tévhitek

2017. április 23. Katushka

Amióta pillázom, vagyis 1D és 2D pillákat építek, sokszor keveredek abba a helyzetbe, hogy fogalomzavar van a technikákat illetően, vagyis sokak számára még nem tisztázott, ezért gondoltam én is foglalkozom picit vele. Szerintem legelőször érdemes tisztázni, hogy mi is az a 3D szempilla építés, mert már itt elcsúszik néha a dolog.

eyelash-extension-training.png

Régen a 3D szempilla építés azt jelentette, hogy 1 saját szál szempillára kerül 1 szál műszempilla. Ma már ez a dolog úgy néz ki, hogy a 3D szempilla építés azt takarja, hogy 1 saját szál szempillára 3 szál műszempilla kerül. Vagyis, ha valaki "csak" 1 szálas pillaépítést szeretne, az 1D szempillaépítést akar. Ha picit dúsítani szeretne, akkor érdemesebb a 2D-t választani, vagyis, hogy 2 műszempilla kerül 1 sajátra. A D-k száma tehát azt jelenti, hogy a saját pillára hány műszempilla kerül. Lehet ez akár 6-7-8D is, de szerintem ez már túl sok és nem si szép, de ez csak az én véleményem!

tovább