Advertisement
Smink & Makeup

Smink tanácsok egy bronzos party sminkhez

2016. szeptember 23. Katushka

Ősszel kevésbé használunk élénk színeket. Sokkal inkább barnás, bronzos, sötétebb színeket részesítünk előnyben. A legtöbb kozmetikai cég ősszel az ilyen színeket kápráztat el minket. És ha már minden polcon ezekkel a színekkel találkozunk, akkor jöjjön néhány jó tanács, hogy ezeket a színeket, hogy használjuk egy esti party smink alkalmával.

Sokféle palettát választhatunk erre a célra, a lényeg, hogy jó minőségű legyen.  

nude_paletta.jpg

tovább

Fura! Háztartási eszközökkel sminkelni?!

2016. szeptember 21. Katushka

Ez az év kétségtelenül a kontúrozásé/árnyékolásé és a strobingé volt (szép magyar szó...). Ezekre sokféle anyag és technika áll rendelkezésünkre. Nem hiába, sok külföldi bloggert, youtubert megihletett a dolog, vagyis, hogy hogy lehetne ezt otthoni, egyszerű eszközökkel kivitelezni. Azt gondolom, hogy ehhez kellett nem kevés kreativitás és nagyon sok humor. Azt javaslom Nektek is, hogy ezt a posztot inkább kezeljétek humorral, mint komolysággal, mert azt gondolom, hogy mindenkinek az alap technikánál és eszközöknél kellene maradni, nem pedig az "új" vagy extrém megoldásoknál.

spoon-1-700x525.jpg

Az egyik kedvenc youtuberem már év elején készített erről egy igen frappáns kis videót, ami szerintem nagyon szórakoztatóra sikerült :)

tovább

2016 Emmy gála sminkjei

2016. szeptember 19. Katushka

Természetesen idén is megrendezték az Emmy Díjátadót, így megnyitották az őszi gálaszezont a hírességek. Jó szokásukhoz híven, megtartották a gálát egy jó ízlésű megjelenésnek. A ruhák gyönyörűek voltak, a sminkek pedig szinte kivétel nélkül kifogástalanok. Nem voltak elrugaszkodva, mindenki a már jól bevált, enyhén füstös sminket preferálta, hol barnás, hol sötétebb árnyalatokkal. A műszempilla pedig elengedhetetlen eleme volt a looknak. Volt aki feltűnőbb, volt aki kevésbé feltűnő darabot választott. A szájak is inkább a nude irányba mentek el, csak egy két hölgy próbálkozott be a vörös rúzzsal és jól is tette, mert szép lett az összhatás. Természetesen volt megint egy-két hölgy, aki kicsit jobban is átgondolhatta volna a sminkjét, de természetesen ezt is meg fogom mutatni. Lássuk a sminkeket.

fotorcreated.jpg

És a "de mégis miéééééért?!" kategóriában indulók

forrás: hollywoodlife.com