Smink & Makeup

Nyári hajtrendek, ötletek

2017. június 22. Katushka

Mint azt már megszokhattuk, nyáron előtérbe kerülnek a fonatok és a rettentő nagy műgonddal elkészített, ámde laza hatású hajköltemények. Sajnos én nem vagyok egy túl nagy spíler a témában, de szívesen nézek inspirációs fotókat, mert mindig lehet hova fejlődni. 

untitled_collage_2.jpg

Gondosan elkészített laza frizurák

tovább

Sminkspirációk fesztiválszezonra

2017. június 20. Katushka

Itt a nyár, itt a fesztiválszezon. Mint már jól megszokhattuk, külföldről igen csak elrugaszkodott trendek jönnek be kis hazánkba is, melyet vagy követünk, vagy nem. Az egyik új dili az unikornis style, ami jószerivel a színek játékában és a csillámokban jelenik meg a sminkekben. Személy szerint azt gondolom, hogy minden elrugaszkodott sminket a józan ész határain belül érdemes kezelni, inspirálódni és megalkotni belőlük a saját, hozzánk illő, hordható és kényelmes sminket. 

untitled_collage_1.jpg

tovább

Így sminkelj nyáron!

2017. június 16. Katushka

Lassan, de biztosan érkezik a nyár, ami ellen elsősorban fényvédelemmel és rengeteg folyadékkal tudnunk védekezni. A hőmérséklet emelkedése és a magasabb páratartalom miatt az általános szabály az, hogy a nehezebb formulák helyett könnyebbeket érdemes választani. Ilyenkor nem elég, hogy izzadunk, a bőrünk is hajlamosabb zsírosabbá válni. A sminkünk pedig bármilyen könnyű legyen is, a nagy melegben simán leolvadhat rólunk, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak. Ebben a posztban a nyári sminkeléshez olvashattok tippeket.

summer-makeup-tips.jpg

tovább

Mi az a 3D szempilla?! - Ápolás, fontos tudnivalók

2017. június 15. Katushka

 A visszajelzések alapján nagyon sokan érdeklődtetek a téma iránt, ezért is gondoltam, hogy folytatom, kiegészítem pár fontosabb dologgal, amiket érdemes tudni, ha műszempilla mellett döntötök. Sajnos még mindig vannak olyan pillások, akik szabadon mozognak és dolgoznak a szakmában, pedig ocsmány munkákat csinálnak és egyáltalán nem profik, vagyis nem adnak kellő felvilágosítást a pilla viselőjének az utógondozásról, "mellékhatásokról". Mondjuk a munkájukkal kapcsolatban ez a kisebbik baj... Ebben a posztban szeretnék néhány fontos dologról beszélni, amivel is megkönnyítem a pillaviselők életét, vagy hasznos információval szolgálok a pillaviseléssel kapcsolatban. 

18194661_1358939040850325_7531759919969896444_n.jpg

tovább