Smink & Makeup

Mi az a 3D szempilla?!

2017. április 23. Katushka

Amióta pillázom, vagyis 1D és 2D pillákat építek, sokszor keveredek abba a helyzetbe, hogy fogalomzavar van a technikákat illetően, vagyis sokak számára még nem tisztázott, ezért gondoltam én is foglalkozom picit vele. Szerintem legelőször érdemes tisztázni, hogy mi is az a 3D szempilla építés, mert már itt elcsúszik néha a dolog.

eyelash-extension-training.png

Régen a 3D szempilla építés azt jelentette, hogy 1 saját szál szempillára kerül 1 szál műszempilla. Ma már ez a dolog úgy néz ki, hogy a 3D szempilla építés azt takarja, hogy 1 saját szál szempillára 3 szál műszempilla kerül. Vagyis, ha valaki "csak" 1 szálas pillaépítést szeretne, az 1D szempillaépítést akar. Ha picit dúsítani szeretne, akkor érdemesebb a 2D-t választani, vagyis, hogy 2 műszempilla kerül 1 sajátra. A D-k száma tehát azt jelenti, hogy a saját pillára hány műszempilla kerül. Lehet ez akár 6-7-8D is, de szerintem ez már túl sok és nem si szép, de ez csak az én véleményem!

tovább

Májusi AVON újdonságok - Sminkek és körömlakkok

2017. április 23. Katushka

Javában tombol/na a tavasz, ha a hó épp nem esne... A lényeg, hogy ez ne szegje kedvünket, mert igenis ilyen rossz időben is színesedjünk be! Hordjunk és viseljünk színeket, így talán nem csak a saját, de környezetünk közérzetére is jobb hatással lehetünk! :) Az AVON májusi újdonságai kétség nélkül kedélyjavítóak, mert színesebbnél színesebb lakkokkal, rúzsokkal találkozhatunk és már megvetették a lábukat a fényvédő termékek is, ami határozottan nyárcsalogató lehet! :)

mark. Gél hatású körömlakk

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen és ehhez hasonló varázslatos nyári színekkel bővül a mark. Gél hatású körömlakkok palettája. A 9 új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak a körmöknek. A tartós hatás eléréséhez ráadásul nem szükséges UV lámpa használata, és mint a hagyományos körömlakkokat, egyszerűen lemoshatjuk.

avon_mark_gel_koromlakk.jpg

tovább

Születésnapi nyereményjáték - Gueralin, Chanel, Clarins és Shiseido ajándékokért

2017. április 21. Katushka

Ennek is eljött az ideje :) A Makeup Blog most ünnepli 6. születésnapját, ami egészen hihetetlen! Nagyon sok minden történt a bloggal is és velem is az elmúlt 6 évben. Mindig is fontos volt számomra, hogy olyan tartalmat tudjak Nektek mutatni, ami hasznos, így talán megkönnyítettem a termékekkel kapcsolatos döntéseket, vagy épp a sminkeléssel kapcsolatos kérdésekre találtatok válaszokat :) Ez továbbra is így lesz, amennyi az erőmből és az időmből kitelik, azt továbbra is a lehető legszínvonalasabb anyagokra fogom fordítani! És persze időről időre, nyereményjátékokra. ;) Mint ahogy teszem ezt most is, mert nehogy már csak egyedül kelljen ünnepelnem!!! Szeretném, ha sokan velem együtt osztoznátok az örömömben, így most több, igen értékes ajándékcsomagot is ki fogok sorsolni. 

A most induló nyereményjátékban 2 vegyes Luxus márkás ajándékcsomagot nyerhettek, nagyon egyszerűen! Nem kell mást tennetek, mint hogy a facebookon és az instagramon komentbe beírni, hogy Ti melyik csomagnak örülnétek születésnapotokra - egyes vagy kettes - és betagelni 2 ismerősödet, akik szintén örülnének a nyereménynek :) Két nyertest fogok kisorsolni, akik 1-1 csomagot fognak nyerni.

A csomagok tartalma

1-es csomag

  • Shiseido Synchro Skin Glow - Natural 1
  • Guerlain La petite Robe moire - Black Lashdress Mascara
  • Chanel Intense Radiance Lipgloss - 457 Allegria
  • Guerlain Mon Guerlain parfum - mini

dsc_1113_1.jpg

2-es csomag

  • Guerlain BB Booster Beauté - BB3 Natural
  • Clarins Multi-Active Yeux
  • Clarins Instant Light Liő Comfort Oil - 01 Honey
  • Guerlain jegyzettömb

dsc_1118.jpg

A játék most indul és április 23. éjfélig tart.

A nyerteseknek majd facebookon kell jelentkezniük és Foxpostal fogom elküldeni nekik a nyereményüket.  

MAC Extra Dimension kollekció

2017. április 19. Katushka

Aki szereti az intenzív, fényes és természetes pirosítókat, highlightereket, annak most érdemes figyelnie. A MAC Cosmetics idén áprilisban kihozott egy új és innentől állandó kollekciót. Már a kiszerelése, vagyis a préselése is csodás, hát még a színek. A színek tehát intenzívek, építhetőek és csodálatosan fényesek. A kollekció része a megújult skinfinish, mely még csillámlóbb, még fényesebb. És persze most sem maradhatunk ecsetek nélkül. Szerintem nagyon fontos a megfelelő eszközhasználat, jelen esetben az ecsetek, mert ezekkel tudjuk igazán szépen és természetes mértékben felvinni a színeket az ercunkra! 

mac-summer-2017-extra-dimension-extension.jpg

tovább

16. hét - Akciófigyelő

2017. április 19. Katushka

Innentől minden hétre csinálok egy akciófigyelőt, az általam követett webáruházakról, boltokról. Ezek az ajánlók jórészt beauty dolgokról fognak szólni. Nyilván nem követek minden webáruházat, de ha esetleg az aktuális hétről kimarad valami, akkor kommentbe nyugodtan írjátok meg és frissítem a posztot! Illetve ha van olyan üzlet, vagy webshop, ami érdekel Titeket, azt is írjátok meg! :) Legyen ez egy amolyan közösségi funkció, ami mindenki számára hasznos infókat tartalmat és amit együtt tudunk építeni, mert nem mindenkinek van ideje arra, hogy átböngéssze az akciós újságokat, hírleveleket és ajánlatokat. Érdemes minden nap megnézni a heti ajánlatot, mert napi szinten is frissülhet a lista, új ajánlatokkal!

Ezek az információk tájékoztató jellegűek!

akciofigyelo_1.jpg

tovább