Smink & Makeup

L'Oreal Paris: Lash Architect szempillaspirál

2011. augusztus 07. spacegirl

A L'Oréal Paris Lash Architect szempillaspirálja "igéző műszempilla hatást", hosszabb, vastagabb és feketébb pillákat ígér. A termék leírása szerint a spirálkefe dúsít és szétválaszt, a vízálló összetétel pedig tartósságot ad, nem engedi elmaszatolódni a festéket.

Minden terméknél a csomagolás az első, amivel találkozik a vásárló. A Lash Architect rám ebből a szempontból kifejezetten rossz benyomást tett, mert a csomagolás olcsó hatású műanyag, ráadásul még két matrica is rá van ragasztva. Még eggyel rosszabb, hogy a termék összetevőinek megnézéséhez le kell húzni a vonalkódos matricát, mert annak az alján vannak! (Az már persze az én bajom, hogy van egy beteges undorom a ragadós papíroktól.)

Ha a csomagoláson túltesszük magunkat, akkor "belül" egy egészen jó spirált találunk. Íme az előtte-utána fotók:


Lash Architect előtt



Két réteg Lash Architecttel

A spirál applikátora viszonylag kicsi, így azok is jól tudják használni, akiknek kicsi szemük vagy rövidebb szempillájuk van. A kisebb kefével könnyebb elérni a szem sarkában is a pillákat.

Látszik, hogy a Lash Architect látványosan hosszabbítja a szempillákat, de a szintén ígért dúsítást nem tapasztaltam. A vastagításból is csak annyit, amennyit a két réteg szempillaspirál felvitele jelent.

Amíg egy rétegben vittem fel, addig a szétválasztás is tökéletes volt, a második rétegnél már kezdtek picit összeragadni a pillák.

Állagát tekintve közepesen nedvesnek mondanám ezt a spirált, de inkább közelebb a szárazhoz. Így felvitel után viszonylag gyorsan teljesen megszárad.

A tartósságára, illetve a vízállóságra nem lehet panasz, két órát bicikliztem és könnyeztem a menetszéltől benne, de nem folyt le, nem kenődött el. Ennek megfelelően lemosáskor is meglehetősen ragaszkodó. Nem okozott semmilyen irritációt.

A Lash Architect ára (legalábbis a most karnyújtásnyira lévő webshopokban) kb. 3.200 Ft.

  • Termék: 4/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 4/5
  • Tartósság: 5/5
  • Felvitel: 4/5
  • Csomagolás: 3/5

A szempillaspirált a L'Oréaltól kaptuk, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása