Smink & Makeup

Készülsz már az őszre?

2011. augusztus 25. spacegirl

Oké-oké, még csak most kezdődött (újra) a nyár, de akárhogy is nézzük a naptárat, hivatalosan egy hét van hátra belőle... Tegnap írtunk róla, hogy hogyan ültetheted át az őszi sminktrendeket a mindennapokba, ma pedig néhány olyan apróságot mutatunk, amivel lépésről lépésre ősziesítheted a sminked.

1. Ápolt, természetes szemöldök

Felejtsd el a túlszedett, vékony szemöldököt, idén a természetes, vastagabb szemöldök a nyerő. Persze abból is a szépen karbantartott változat.


Képünk illusztráció :)

A magam részéről próbálom "visszanöveszteni" a 15 éven át túlszedett szemöldökömet, úgyhogy legszívesebben nem is néznék mostanában tükörbe. (Sminkes fotókat meg legfeljebb photoshoppal csinálok...) Remélem, nem az lesz az eredmény, hogy 2 hónap és 8 kozmetikus időpont után kiderül, hogy már nem nő rendesen vissza.

2. Barna árnyalatok a szemen

Szemhéj alapozóban, szemhéjpúderben, ceruzában/tusban egyaránt kisérletezhetsz vele. Sötétebb bronz vagy pezsgőszínt válassz. Persze nem árt, ha van kéznél egy Naked paletta vagy egy Sleek Oh So Special vagy Storm paletta, esetleg egy Coastal Scents Warm paletta.

3. ...és a szájon

Próbáld ki a sötétebb barna, áfonya, vöröses barna árnyalatokat. Ezt persze óvatosan, mert valójában keveseknek áll jól és nem feltétlenül előnyösen öregít.

4. Pimasz pirosítás

Nem kell a bohócpír felé elmenni, de most ősszel nyugodtan tegyél fel egy erősebb, rózsaszín pirosítót, ne a csak alapozós-púderes lárvafejet erőltesd.

5. Drámai pillák

Ahogyan korábban írtuk, úgy vidd fel a második réteg szempillaspirált, hogy az elsőt hagyod megszáradni. Ha bátrabb vagy, akkor pedig nyugodtan vigyél fel három réteget.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása