Smink & Makeup

Új szerzőnk: Gruisz Judit, sminkes és sminkoktató

2011. augusztus 30. spacegirl

Szuper hírünk van, képzeljétek: Gruisz Judit személyében új szerzőtárs csatlakozott hozzánk. Judit sminkeléssel és sminkoktatással foglalkozik, ami szakmai fronton komoly erősítést jelent itt a Smink | Makeup blogon. Fogadjátok Őt szeretettel :)

"Kislánykorom óta vonz a művészet, a divat, a színekben rejlő lehetőségek. A smink a részemmé vált. A szenvedélyem lett.

A legfontosabb számomra az alkotás és Vendégeim elégedett mosolya lett. Megtalálni egyéniségünk, kifejezni önmagunk, ez az igazi kihívás. Szeretnék segíteni azoknak, akik felfedeznék Önmagukban a lehetőségeket vagy csak bátorításra, ösztönzésre van szükségük, illetve akik fejlődni szeretnének, a kreativitásukat kipróbálni, akiknek elkelne pár tipp, jó tanács.

A tervem az, hogy olyan sminkes videókat hozzak el Nektek, amikkel megkönnyítem a mindennapi sminkelést, amiből apró fortélyokat, trükköket tudtok elsajátítani, illetve a tanulóim munkáit szeretném megosztani Veletek, hogy lássátok, türelemmel, kitartással és sok gyakorlással mindenki el tudja sajátítani a sminkelés alapjait, fortélyait.

Gondoltam, bevezetlek Titeket a szakma által kedvelt anyagok, eszközök világába és persze szívesen válaszolok kérdéseitekre is, legjobb tudásom szerint."

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása