Smink & Makeup

Őszi Maybelline újdonságok

2011. szeptember 10. spacegirl

Korábban már beszámoltunk róla, hogy milyen új termékekkel rukkolt elő a Maybelline az idei őszre. Időközben ki is próbáltuk őket, név szerint a One by One szempillaspirált és a kék EyeStudio Quadot, róluk osztjuk meg most a tapasztalatainkat.

Ahogyan korábban írtuk, a Maybelline One by One spirált "a hajápolók ihlették, AHA gyümölcssavakat és C-vitamint tartalmaz. Csomómentes dúsítást ígér. A spirál keféje is új fejlesztés, ún. szempillacsapda. Ez egy 300 sörtés változat, így egy-egy pillára 3 sörte jut, ami teljesen körbe tudja venni. A spirál kacér, igéző és friss kinézetet ígér."

A spirál vidám színű és alakú, piros műanyag csomagolást kapott. Bár nem kelt gagyi benyomást, azért látszik rajta, hogy nem prémium termék. Ez persze nem baj, és mellesleg nekem még tetszik is a csomagolása.

A keféje keményebb gumi jellegű műanyagból van, nem olyan vékonyszálas, mint a legtöbb szempillaspirálé. Alapvetően nem szeretem az ilyen keféket, mert a kemény sörtéikkel szúrják a szempilláim tövében a bőrt, ami kellemetlen érzés. Ha ezen túlteszem magam, akkor viszont azt kell mondanom, hogy egészen jó ez a spirál!


A szemem minden előtt
(és igen, még mindig növesztem a szemöldököm, szörnyű)


Két réteg One by One szempillaspirállal
(meg az EyeStudio Quaddal, de arról majd később)

A képen is látszik, hogy nem végez drámai hosszabbítást (ezt nem is ígéri egyébként), de sűrűbb hatásúak tőle a pillák úgy, hogy nem ragadnak össze. Az állaga szárazabb, és arra ügyelni kell, hogy a második réteg felvitele előtt ne hagyjuk a pillákat megszáradni, mert akkor kicsit csomósodik. Az applikátor duci alakja miatt nekem nehézkes elérni vele a szem sarkaiban lévő pillákat. A hosszú pillák fanatikusaként összességében 4-esre értékelem. Az ára 2.399 Ft.


Maybelline EyeStudio Quad
(már használt, elnézést, a nyuszival próbállak kárpótolni titeket!)

A Maybelline EyeStudio Quadról írtuk már, hogy "a szemhéjpúderben mikrocsillámok találhatók, amik finomabb, szofisztikáltabb hatásúak. Az ígéret szerint nem törnek, nem morzsolódnak és alig peregnek le a használat során."

A csomagolását átlagosnak mondanám, annyit csavartak rajta, hogy a szemhéjpúderek formája nyíl alakú. Az átlátszó műanyag fedél jól záródik. A dobozban van egy applikátor is, ezt azonban nem használtam.

Az elérhető 6 szín közül én a kéket kaptam, ami a világosabb és a sötétebb kék szín mellett ezüstöt és sötétszürkét tartalmaz. Az ezüstöt ajánlják alapnak és a szemöldökcsontra, a világoskéket a mozgó szemhéjra, a sötétkéket a mélyítővonalra, a szürkét pedig kontúrozásra. Az ajánlást követve ezt az eredményt kaptam:


Kék Maybelline EyeStudio Quaddal

A színeket az Urban Decay Primer Potion szemhéjalapozóra vittem fel, de így sem voltam teljesen elégedett a pigmentáltsággal. A világoskék színből viszonylag sok réteget kellett felvinni, hogy ne látszódjon át a bőröm. Értem, hogy diszkókorszak meg minden, én pedig egy visszafogott lány vagyok, de akkor is nagyon harsánynak találom highlighterként az ezüst színt.

A szemfestékek állaga szinte már krémes, és tartja azt az ígéretet, hogy alig pereg le. Ez az ilyen csillogó szemfestékeknél nem rossz teljesítémény. A tartósságról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nem az én világom ez a kék, így hamar letöröltem, de megfelelő alap használatával feltételezem, hogy nem lehet nagy gond.

Nálam ez a termék összességében 3/4-et kap, elsősorban a pigmentáltsággal kapcsolatos észrevételek, illetve a highlighter szín miatt. Mind a négy színt használva csakis buliba ajánlott. Az ára 2.699 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása