Smink & Makeup

L'Oréal Paris őszi újdonságok: Color Infallible

2011. szeptember 12. spacegirl

A L'Oréal egyik őszi újdonsága a Color Infallible egyrészes szemhéjpúder, amely a hivatalos leírás szerint bársonyos és páratlanul hosszantartó. Intenzív pigmentjei élénkítik a tekintetet. Dörzsölés- és vízálló.

A Color Infallible egy üveg hatású, átlátszó műanyag tégelyben érkezik, ami egyébként egészen igényesen néz ki. A csavaros fedél alatt még egy lapocskát találunk, ami megakadályozza, hogy a szemfesték beleszóródjon a kupakba.

Mind a csomagolás, mind a megjelenés alapján arra számítottam, hogy vagy krémes szemhéjfestéket vagy lazább állagú pigmentet találok a csomagban. (Inkább az előbbit persze, mert több helyen azt olvastam, hogy a Color Infallible az Armani Eyes to Kill krémes szemfestékeinek kistestvére.) A keményebb, szemhéjpúderesebb állaggal akkor szembesültem, amikor belemártottam az ecsetet. Ennek az mindenképpen előnye, hogy kevésbé pereg le, mint a por állagú pigmentek. Persze ezzel együtt is több lepergő szemfestékre kell számítani, mint egy hagyományos szemhéjpúder esetében. Mindenképpen a szem sminkelésével érdemes kezdeni, hogy a lehulló darabokat könnyebben eltávolíthassuk.

A pr csomagban a 006-os, All Night Blue szín volt, ami egy gyönyörű, fényes sötétkék árnyalat. Aki az idei ősz slágerszínét keresi, annak mindenképpen remek választás. A pigmentáltsága teljesen rendben van, füstösebb és vonalasabb sminket egyaránt nagyon jól lehet vele készíteni.


Promókép kivágás - Milla Jovovich


Jómagam Milla nyomdokain (persze jócskán lemaradva)

Ami a tartósságát illeti, az UD Primer Potionön nagyon jól tartotta magát egész nap, bár bevallom, a fentinél egy visszafogottabb változattal mentem be dolgozni. Nem állt össze, nem maszatolódott és a színe sem fakult meg.

Ajánlott fogyasztói ára 2.419 Ft, azaz nem olcsó, de ár/érték arányban nagyon rendben van.

  • Termék: 4.5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 4/5
  • Tartósság: 5/5
  • Felvitel: 3.5/5
  • Csomagolás: 4/5

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása