Smink & Makeup

5000 ♥ játék: Sigma Make Me Up 12 darabos ecsetkészlet

2011. szeptember 15. spacegirl

Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és remek indulócsomagként szolgál. Az ecsetkészlet négy szuper színben érhető el (lila, rózsaszín, türkisz, fekete), és multifunkciós tartóban érkezik.

A játék menete:

A játékban azok vehetnek részt, akik tagok a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, és nyilvánosan követik a blogot Google Kapcsolattal is.

A játékban való részvételhez írj egy kommentet, hogy milyen néven követed a blogot a fenti két közösségben. A kommentet ehhez a bejegyzéshez vagy ennek bármely, a Facebook oldalunkon megjelent ajánlójához írd be. (A Facebookon természetesen elég, ha csak azt írod le, hogy milyen néven követed a blogot a Google Kapcsolattal, hiszen a Facebookos nevedet látjuk.)

Ha szeretnél még több esélyt:

  • lájkold ennek a bejegyzésnek bármely ajánlóját a Facebook oldalunkon (összesen +1)
  • ajánld a játékot a saját blogodon, erre a bejegyzésre mutató linkkel (+1) - a bejegyzésed linkjét másold be a kommentedbe!
  • oszd meg a játékot a Twitteren a következő formában (+1): @_sminkblog Nyerj Sigma ecsetkészletet! http://tinyurl.com/5vvga3b

A játék időszaka: 2011. szeptember 15. - szeptember 21., déli 12 óra.

A szettben az alábbi ecseteket találjátok:

Az ecsetszett értéke 99 dollár, azaz közel 21.000 Ft. (Az ecsetek összértéke egyébként kb. 32.000 Ft.)

A nyereményt a Sigma közvetlenül a nyertesnek küldi.

Hajrá, Csajok! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása