Smink & Makeup

Karácsonyi újdonságok az Armanitól

2011. október 20. spacegirl

A harmincas évek eleganciája, az art deco korszaka ihlette az Armani karácsonyi limitált kollekcióját. A Madre Perla névre keresztelt kollekciót a tiszta vonalak és kifinomult színek jellemzik. A Madre Perla egy szem és arc palettából, szemhéjpúder palettából, három Eyes To Kill szemhéjpúderből és négy Gloss d'Armani szájfényből áll.

A kollekció legkülönlegesebb darabja a szem és arc paletta, amely három atlaszfényű - bármit jelentsen is ez - port rejt: homok, pezsgő és aqua színben. A paletta a szem kiemelésére és az arc kontúrozására egyaránt alkalmas. A finom és selymes textúrát ígérő  paletta 15.900 Ft-ba fog kerülni, lesz viszont összesen 8 db olyan limitált darab is, ami madre perla berakással érkezik. Ezek az exkluzív változatok 29.900 Ft-ba fognak kerülni.

A (másik) szemhéjpúder paletta három gyönyörű pasztel színt tartalmaz: elefántcsontot, levendulát és tópszínt. Az Armani intenzív színeket és finom textúrát ígér. A paletta ugyanannyiba kerül, mint a szem és arc paletta alap változata, azaz 15.900 Ft-ba.

A Madre Perla kollekció része 3 új, limitált kiadású Eyes To Kill szemhéjpúder is, amely az őszi/téli fémes trendekhez kapcsolódóan arany, ezüst és arany-ezüstös árnyalatban érkezik. A szemhéjfesték bársonyosan puha textúrát és 24 órás tartást ígér. Az Eyes To Kill szemhéjpúderek ára 8.300 Ft.

A karácsonyi kollekció részeként a Gloss d’Armani szájfény 4 új árnyalatban lesz kapható, 8.900 Ft-os áron.

A Madre Perla kollekció darabjait novembertől lehet majd megvásárolni, kizárólag a Mammut II. Douglas parfümériájában.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása