Smink & Makeup

BarryM csillám mustra

2011. október 26. Katushka

A BarryM-től eddig háromféle csillám pigmentet (Fine Glitter Dust) próbáltam ki. Ezek a termékek egytől egyig gazdagon pigmentáltak. Természetesen hordozzák magukban azt a remek tulajdonságot, mint minden más pigment is, azaz, használhatjuk szemre, szájra, hajra, körömlakkba. Tőlem eddig kétféle felhasználási módot láthattatok a legutóbbi videómban.

Itt a szemhéjamra és a szám külső részben használtam a BarryM Opal árnyalatát. A videón tisztán látszik, hogy milyen tökéletes csillog a szememen a csillám.

Nade vissza a mustárhoz. A háromféle csillám pigment, amit be tudok mutatni nektek az az Opal, a Black Purple és a Denim árnyalat.

(balról jobbra: Denim; Opal; Black purple)

Az Opal és a Black purple is fekete bázisú, színpigmenttel és ultra finomra őrölt csillámokkal van keverve. A Denim pedig egy tisztán kék , sötét királykék árnyalat kékes-ezüstös csillámokkal. Mivel porok, feltétlen szükséges mindegyik alá egy bázis (legyen az szem esetében egy primer, száj esetében egy szájfény/rúzs, haj esetében zselé, stb.) , amire aztán rátapadhatnak a porok. Erősen és egyenletesen fedő porokról van szó, melyeket szépen egymásba is lehet akár dolgozni.

(Opal; Black purple, Denim)

Kiszerelését tekintve 3grammos tégelyekben árulják őket, de mivel nagyon intenzív színekről van szó, biztosak lehetünk benne, hogy jó pár évig eltartanak.

Makeup plázánál egy ilyen Fine Glitter Dust 1 350 forintba kerül.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása