Smink & Makeup

Clinique karácsonyi 3 lépés szett

2011. november 07. Katushka

Azért hogy ne szakadjon meg a karácsonyra való készülődés vonal, ezért lássuk, hogy mi minden jósággal kényeztet minket a Clinique idén.

Több szettet és készítettek, mind-mind más, ezért mindenki megtalálhatja a magának legmegfelelőbb csomagot.

Az első, amit szerintem mindenki kedvence már most, vagy majd az lesz, a jó öreg 3 lépés. Én ezt a termékcsaládot, már évek óta használom, és nagyon szeretem. Az összes bőrtípusra megvan a megfelelő csomag, és ennek kiválasztásában az eladóhölgyek mindig tudnak segíteni.

A csomag szépsége, hogy tartalmaz egy normál kiszerelésű "3 lépést" és egy utazó csomagot is, ami nagyon kevés helyet foglal, és ha utazunk valahova, nem kell nélkülözni a mindennapi bőrápolásunkat.

És hogy pontosan mi is ez a klasszikusnak számító 3 lépés? Pontosan azt tartalmazza, amire mindenkinek szüksége van a mindennapokban.

Az arctisztításhoz nélkülözhetetlen szappant (lehet ez folyékony, vagy szappan állagú). Ezzel szabadíthatjuk meg a bőrünket a mindennapi szennyeződésektől, sminktől.

A tonizáláshoz szükséges folyadékot, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felesleges zsírt az arcunkról, ezzel felfrissítve bőrünket. - Én ennél a lépésnél mindig azt érzem, hogy hatalmasat felsóhajt a bőröm :), hogy jajjjj de jóóóó :)

A harmadik elem pedig a hidratálás, a "sárga krém" (sokan így ismerik:) ) Ez a krém gondoskodik arról, hogy a bőrünk megkapja a neki fontos víz mennyiséget, és előkészíti a további sminkeléshez.

A termékek teljes mértékben illatanyagmentesek és klinikailag teszteltek.

A karácsonyi csomag ára 18 700 HUF, ami lehet első látásra borsosnak tűnik, de ha minőséget és biztonságot szeretnénk nyújtani a szegény, megfáradt bőrünknek, akkor érdemes olyan termékeket használni, amiben megbízhatunk, arról nem is beszélve, hogy nem csak egy szimpla 3 lépés csomagot kapunk, hanem egy úti szettet is.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása